Mina favoriter - Aloe Ever-Shield

Hej på er!

Hoppas att ni fått en fin start på dagen. Här har det blivit sovmorgon och nu är det dags att ta tag i dagens projekt. Jag höll nästan på att glömma bort att det är onsdag idag och det hade ju varit himla synd att inte få upp något favorit-inlägg. (Ja, jag är riktigt nöjd med att jag faktiskt lyckas hålla det fortfarande. Nu känns året ut definitivt inom räckhåll).

Veckans favorit är Aloe Ever-Shield från Forever Living. Sedan jag började använda denna använder jag i stort sett ingen annan deodorant om det inte är i undantagsfall. (Typ den är slut och jag har någon att använda upp som jag fått i Glossybox innan jag köper ny)

Skonsam och effektiv deostick med hudvårdande Aloe vera. Mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna.

Jag tycker verkligen att den håller vad den lovar där. Inga fläckar och inget kladd. Den är mjukgörande och fuktighetsbevarande och går därför att använda direkt efter tvätt och rakning utan att det svider Dessutom är den fri från aluminiumklorid.

Deodoranten går bara att köpa via Forever Livings oberoende återförsäljare. Släng iväg ett meddelande till mig vid intresse så hjälper jag till.

Observera att detta inlägg innehåller produkter som tillhandahålls av mitt eget företag och därför kan ses som reklam. Tankar och åsikter är dock personliga och alltid ärliga.

Anna

Gillar

Kommentarer

sadine
sadine,
Gillar också deras deo och dom har många andra produkter som är toppen. Är själv återförsäljare (på hobby-nivå) och står gärna till tjänst om det kan vara något:) Ha en fin dag!
nouw.com/sadine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack så mycket för erbjudandet! Jag säljer dock själv, också på hobby-nivå, så det är löst 😊 Visst har de mycket som är bra! Heat är också en stor favorit här hemma.
nouw.com/annaskarblom