Min man kan

Hej på er!

Idag har det verkligen varit fullt ös. Dagen började dock lugnt tillsammans med Martin, Nappe, våra ställbara sängar och de två första avsnitten av årets julkalender. Det kör vi en repris på imorgon när nästa avsnitt är släppt.

På agendan i övrigt har vi haft handling inför morgondagens 30-årskalas här hemma, matlagning och förberedelser av tårtor inför detsamma och hembesök av en kund som ville fixa till fransarna lite inför helgens festligheter. Jag är dock väldigt bra på banan inför morgondagen, så det känns riktigt bra.

När jag började bli klar med den vegetariska varianten av morgondagens middag bad jag Martin komma ut och provsmaka. Ca en kvart senare kom han ut igen och frågade om jag fortfarande inte hade märkt att jag hade något i huvan på tröjan. Jag hade ingen aning, men när jag kände efter hittade jag ett förhållandevis stort och tungt paket (förstår fortfarande inte hur jag lyckades att inte lägga märke till det...) Någon har tydligen bra koll och överraskade med en Black Opium parfym från YSL, bara sådär en fredag... Han kan, min Martin!

Anna

Gillar

Kommentarer

emzilla
emzilla,
Godaste parfymen, och så gulligttt av han!
nouw.com/emzilla
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men visst var det? 😊 Älskar den verkligen!
nouw.com/annaskarblom