Min syster svarar

God kväll!

Eftersom jag sitter här hemma med min syster idag har jag låtit henne svara på lite frågor om mig och om oss. Imorgon kommer jag att göra samma sak så att ni får höra min version också.

Vad är det bästa med din syster?

Att hon är väldigt kreativ vilket gör att hon kan hjälpa mig med allt som har med ”att pyssla” att göra. Hon tänker ofta ett steg längre än mig när det gäller det mesta och kan därför hjälpa mig innan jag gör eller säger något dumt. Hon känner mig väldigt bra vilket gör att hon alltid förstår vad menar, även fast jag själv inte får fram det så bra. Och då brukar hon rycka in och hjälpa mig! Hon är också väldigt duktig och pedagogisk med barn vilket jag absolut inte är, och det är skitbra! Känner mig trygg om det kommer fram en unge till oss då för då behöver jag inte säga något.

Vad irriterar du dig på hos din syster?

Att hon brukar lämna brödpåsen öppen…

Vilket var det senaste sms:et ni skickade till varandra?

Vi pratade om nässpray! Jag frågade om de hade nässpray hemma och hon sa att de nog hade det!

Vilket är ert bästa minne?

Alla London-resor! Vi försöker åka dit en gång om året och shoppa över en weekend så man kan väl samla alla de som ett bästa minne. Jag fick en resa dit av henne i studentpresent. Det var fint! Jag behövde komma iväg så det satt som en smäck och kul hade vi!

Nämn något du är bra på som din syster är sämre på.

Ta sprutor och blodprov utan att bli hysterisk. Jag bryr mig inte så mycket alls faktiskt, men min syster tycker det är ett helvete. Så det är jag väldigt mycket bättre på!

Vad gör din syster riktigt förbannad?

När MFF klantar sig och slavar bort en seger och när någon använder hennes spindelfobi till att driva med/pranka henne.

Vad har ni gemensamt?

Vår kärlek för smink och allt annat skönhetsrelaterat, vi älskar sushi, musik, hundar och har samma smak gällande serier och filmer. Hon har även funnit ett mat/bak-intresse vilket gör att vi även har det gemensamt. Vi båda pluggade musik i gymnasiet och vi älskar kall burkcola med mycket kolsyra.

Har din syster någon konstig vana?

Hon ryser till ibland från ingenstans.. det är lite märkligt. Kan komma när som helst.

Vad är det taskigaste du har gjort mot din syster?

Jag förstörde alltid hennes Barbie-hus när vi var små. (Och vår brors legobyggnader, vilket gjorde att mamma började kalla mig för "marodören".)

Beskriv din syster med tre ord.

Omtänksam, generös och vis!

Anna

Gillar

Kommentarer