Mina bloggvänner - Fnulan

Hej på er!

Hoppas att ni har en fin start på helgen. Jag har precis kommit hem från salongen och är redo att hålla helg från och med nu. Så skönt efter en sex dagar lång arbetsvecka. Sovmorgonen imorgon är jag väldigt taggad på!

Förra veckan introducerade jag konceptet med Mina Bloggvänner och idag är det dags att säga hej till Fnulan! Ni som har varit uppmärksamma kanske redan har sett att hennes namn har florerat här en del de senaste veckorna. Det är hon som är hjärnan bakom mitt plötsliga motionerande och kompanjonen till de där internskämten som jag aldrig kan förklara.

Jag och Fnulan lärde känna varandra genom Bloggsupportens admingrupp och hoppade över allt det där med artighetsfraser för att lära känna varandra. Gissa om vi blev förvånade när vi efter flera veckors daglig kontakt insåg att vi bara bor två mil ifrån varandra?! På den vägen är det och sedan dess har Malin blivit ett lika naturligt inslag i min vardag som koppen med kaffe på morgonen.

Någonting av det svåraste som finns för en skribent är att vara rolig i text. Man har ingen hjälp av tonlägen och kroppsspråk för att förmedla ironin eller den skämtsamma tonen, utan det gäller att vara noga med orden (och möjligtvis förstärka med en skämtsam bild). Den konsten har Malin bemästrat och hon skriver med otroligt mycket humor och värme. Hon bjuder konstant på sig själv och vet hur man förmedlar de där små vardagliga händelserna till en kiknande humorberättelse. Mellan skratten bjuder hon in oss i sina personliga tankar och skapar ett djup på väldigt många plan.

Malin är en inspirationskälla och glädjespridare som jag med mycket kärlek delar med mig av till er alla!


Namn: Malin Fnulan Martinsson

Födelsedag: 9 december

Stjärntecken: Skytten såklart =)

Intressen: Skriva

Favoritfärg: Turkos

Min stora idol: Min pappa

Bästa film jag sett: Beautiful Mind

Jag är rädd för: Att dö

Min favoriträtt: Lasagne

Jag brinner för: Min familj

Mitt bästa bloggtips: Skriv för att du vill och inte för att du måste

Ett blogginlägg jag skrivit som alla borde läsa: Oj, jag har en kategori som är skitrolig med alla mina blunders, många som uppskattat dessa, Fnulan gör en fnula.

Anna

Gillar

Kommentarer

mandaas
mandaas,
Verkar ju vara en super härlig människa dedär ☺️
nouw.com/mandaas
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Hon är fantastisk!
nouw.com/annaskarblom
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Så himla rolig idé 😊 Hennes blogg är verkligen härlig!
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så roligt att höra 😊
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229