Mina Favoriter - Locobase Repair

Hej på er!


Next up i min serie av favoriter är en kanske lite tråkig, men nog så viktig, produkt i mitt badrumsskåp - Locobase Repair.

Det här är en specialkräm som reparerar torr och sprucken hud genom att tillföra hudidentiska barriärfetter som tränger sig ner i huden och frigörs där det behövs. Repair kan användas över hela kroppen och är fri från parfym, parabener och färgämnen.

Den här krämen har blivit min räddning för att kunna sminka mig runt ögonen. Som jag nämnt flera gånger tidigare har jag problem med att jag lätt får eksem och blir extremt torr över ögonlocken. När jag var och träffade en hudläkare för några månader sedan fick jag en väldigt mild kortisonsalva som jag kan använda när eksemen kommer och blev rekommenderade Locobase Repair för att få bukt på torrheten. Det här har verkligen hjälpt. Jag går inte sminkad dagligen, utan låter fortfarande huden vila emellanåt, men nu kan jag i alla fall sminka mig flera gånger i veckan utan problem.

Repair upplevs som väldigt fet när man smörjer in den på huden, så av den anledningen är den inte optimal som handkräm, men jag använder den ändå även på händerna ibland innan jag går och lägger mig för att hålla dem fina. Speciellt nu när det börjar bli kallt har jag en tendens att bli väldigt torr även där och kan behöva lite extra hjälp.

Som pricken över i:et är den dessutom väldigt prisvärd, så om ni har problem med torr och narig hud rekommenderar jag verkligen att investera några kronor och se till att ha en hemma. Finns att köpa på apotek.


Anna

Gillar

Kommentarer