Mina favoriter - Maria Nila Dry Shampoo

Innehåller affiliate-länkar

Hej där!

Ny onsdag och en ny favorit som ska presenteras. När jag påbörjade det här projektet tänkte jag att det skulle bli mycket sminkprodukter, men jag inser själv att det är en plan jag inte riktigt har hållit mig till. Det blir inte smink idag heller. Tror att den stora anledningen till det är att det är så svårt att välja ut favoriterna där. Det är helt enkelt så att jag har väldigt mycket smink som jag klassar som favoriter. Idag blir det ännu en hårprodukt och ännu en produkt från Maria Nila. Den här veckan är det deras torrshampoo som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Jag skrev om deras Heat Cream Spray i mitt första inlägg i den här serien.

Maria Nilas Dry Shampoo är en torr puderspray som fräschar upp och tar bort den feta känslan i håret. Den ger också håret en lättare volymeffekt.

Precis som heat sprayen är torrshampoot fritt från sulfater och parabener och innehåller 100% veganska ingredienser.

Jag upplever att den effektivt tar bort den feta känslan i håret. Den är också ett måste för mig för att få till lite frisyr på mitt hår. Jag har väldigt fint och glansigt hår vilket gör att frisyrer sällan håller. Det här torrshampoot hjälper verkligen till att ge lite volym och att matta av håret så att jag får styr på det. Dessutom luktar det väldigt gott!


Anna

Gillar

Kommentarer