Mina favoriter - Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling

Hej på er!

Onsdag igen och dags att presentera ännu en favorit här hemma. Egentligen hade jag tänkt visa upp min favorit när det kommer till sminkborttagning, men när jag skulle gå in och kolla hur den beskrevs på tillverkarens hemsida såg jag att den var bortplockad därifrån. Jag får undersöka om det är så att den har utgått för i så fall får jag börja leta efter en ny favorit där. Idag blir det istället en av mina favoritparfymer som får ta plats. Jag älskar parfymer och har många favoriter, men just nu är det den här jag sträcker mig efter dagligen.

L.12.12 Pour Elle Sparkling är söt och lekfull, med en dimension av en fransk attityd. Det finns mer än en antydan om Lacostes franska rötter i den söta doften av macarons i hjärtnoten. Toppnoterna med frukt och kryddor ger en sprudlande dimension, medan patchouli bidrar med en sofistikerad basnot till denna oemotståndliga kreation. (Beskrivning från Lyko)

För mig är det här den perfekta parfymen för både dag och kväll och doften sitter i länge. Den sticker ut en aning, utan att vara för påträngande. Det här är en parfym som jag gärna använder både på jobbet, dejt och middag med vänner.

Ge gärna tips på era favoritparfymer då det alltid är spännande med någonting nytt!

Anna

Gillar

Kommentarer