Mina räddare i solen

Hej mina vänner!

Ännu en riktigt varm dag och temperaturen bara fortsätter att stiga. Jag har ju berättat om mina problem i solen och ett av de största är att jag får soleksem bara av att titta ut genom fönstret. Inför denna sommaren har jag provat två nya produkter med så himla fina resultat.

För det första så har jag börjat äta Maxosol. Det är ett kosttillskott som finns att köpa på apoteket och innehåller betakaroten. Det hjälper till att öka hudens motståndskraft mot solen. Jag fick en del soleksem precis i början på sommaren, innan jag hunnit äta tabletterna ett tag. (Inte tänkte jag på att förbereda mig för sommaren i mars, när snön låg tjock på marken.) Efter att de eksemen lagt sig har jag inte sett skymten av några nya.

Maxosol har hjälpt en lång väg, men jag skulle knappast gå ut och lägga mig i solen utan extra skydd ändå. Om jag till exempel ska ut och bada eller har planer på att vara ute i solen en längre stund smörjer jag in mig med Eucerin Sun Sensitive Cream Gel. När jag var på influencerminglet med LM Event i våras var Eucerin med som utställare och pratade just om solskydd. Jag berättade om mina problem och fick rekommenderat just denna, då den är anpassad både för att skydda huden mot soleksem och lindra dem om de redan uppstått.

Visst, jag är fortfarande väldigt försiktig och väljer att sitta i skuggan om jag har möjlighet. Jag kan absolut inte ligga i solen och pressa (det har jag visserligen inte tålamod till här hemma heller) men jag kan i alla fall fungera full normalt, utan att tänka på att hela tiden ha kläder som skyddar över hela kroppen eller få lida för att jag suttit ute i solen en stund. Det är rena drömmen att ha hittat de här två produkterna!

Nu väntar ytterligare en stunds jobb här hemifrån trädgårdssoffan innan jag ska ha ett litet skype-möte. Därefter blir det definitivt en stund på luftmadrassen i poolen. Förberedelserna inför morgondagens brudsmink får vänta till senare ikväll.


Anna

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Skönt när man hittar något som funkar 😊
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen!
nouw.com/annaskarblom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229