MiniBounce med LM Event

Hej på er!

I söndags var det dags för LM Event och Bounce att mötas igen. Den här gången var det dags att låta 3-5-åringarna följa med sina influerande föräldrar på event, då MiniBounce skulle presenteras.

MiniBounce är ett program där man träffas en timme i veckan under åtta veckors tid och innehåller massa övningar som förbättrar motoriken, balansen och styrkan. Vårt gäng fick ett specialanpassat pass där de fick prova på olika övningar från programmet. Allt från att hoppa på studsmattor till hopp från trampolinerna. Vilka modiga barn vi hade med oss, som bara kastade sig ut! Jag fick nästan svindel själv när jag klättrade upp i trampolinen för att ta bilden nedan med alla barnen på mattan.

På plats i Malmö mötte jag och @katjaziden upp Bounce härliga gäng som ordnade med papper och pennor för att underhålla barnen i väntan på att vi samlade ihop hela gänget. Våra instruktörer, Emma och Moa, var helt fantastiska med barnen från början till slut!

Linda tog även denna gång hand om gänget i Göteborg och jag kan avslöja att även dem såg ut att ha fantastiskt roligt. En video från eventen kommer att publiceras inom kort, så då får ni också se hur roligt det var!

Stort tack till Bounce, och framför allt till alla barn och föräldrar som var med och bidrog till en härligt fartfylld söndag!


Anna

Gillar

Kommentarer