Mitt 2016

Hej på er!

Är det inte helt sjukt att 2016 snart är över? Jag fattar verkligen inte var det här året tog vägen. Det kommer eventuellt förvirra mig lite nu när jag ska försöka sammanfatta året, så bli inte förvånade om det hänger med något som egentligen hände förra året. Jag började fylla i en blogglista med frågor om året, men jag bestämde mig för att skippa det och skriver lite allmänt istället. Listan var så himla lång.

2016 har varit ett händelserikt år. På jobbet har jag utökat min verksamhet med CND Shellac. Att jobba med naglar är något jag velat göra länge och det här var ett bra sätt att peta in det lite i verksamheten i alla fall. Jag har fått sminka många vackra brudar inför deras bröllop, ett förtroende som känns väldigt speciellt att få.

Jag har fått möjlighet att resa en del och även om det varit ett år då vi, av olika anledningar, fått ligga lågt med äventyren så har vi hunnit med att besöka New York, Kreta och London.

Min och Martins lilla familj har utökats med världens mysigaste lilla valp, då Nappe flyttade hem till oss i juli. Det finns inte en dag som inte blir bättre när man möts av två valpögon och en viftande svans.

2016 var också året då jag tog upp bloggandet och insåg att det ju är himla roligt. Jag gick på mitt första bloggmingel och fick möjlighet att träffa nya, härliga, människor.

Malmö FF vann SM-guld och blev Mesta Mästare, en fin avslutning på vår tid på Norra Läktaren. Nästa år flyttar vi till sittplats och hjälper till att sprida stämningen därifrån.

Det har varit ett år som bjudit på stående söndagsmiddagar hos Mamma och Pappa, ett nyvunnet intresse för bakning och matlagning samt mycket skratt och glädje.

Allt är inte alltid guld och gröna skogar. Det har också varit en hel del tårar då Martins farfar gick bort i höstas. Utmaning av fobier när det behövdes blodprover för att konstatera att min sköldkörtel underpresterar. En emotionell berg- och dalbana när mediciner skulle sättas in och doseras rätt. Frustration över att inte bli miljonär (eller åtminstone en bit på väg dit) över en dag när man driver eget.

Överlag har 2016 dock varit ett väldigt bra år och det känns som att det banat väg för 2017 att bli ännu bättre!


Anna

Gillar

Kommentarer