Modevisning med Vildavi på Linneaträdgården

Hej mina vänner!

Igår var det dags för ännu en tillställning med LM Event. Denna gången bjöds det på modevisning av Vildavi medan vi lunchade tillsammans på Linneaträdgården i Helsingborg. Ett 40-tal härliga influencers var på plats och skapade en väldigt positiv atmosfär.

Kläderna från Vildavi var verkligen sååå fina! Ställningarna med kläder till försäljning tunnades ut fort när tjejerna fick möjlighet att gå loss. Själv fick jag med mig en supersnygg blazer hem, som jag är väldigt nöjd med. Jag tycker att det är svårt att hitta kavajer som sitter bra, men den här satt verkligen som en smäck, så den kommer att användas flitigt framöver.

Innan hela gänget med influencers kom på plats hann även jag, Katja och Linda med att få i oss varsin mumsig sallad och prata ihop oss lite. Det är första gången vi är samlade allihopa sedan jag kom in i gänget så det kändes extra roligt att få lite tid tillsammans. Världens bästa team!

Under dagen har jag suttit och pillat ihop en liten film från eventet, så kika gärna in på vår Facebooksida där filmen redan ligger uppe!

Anna

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Tusen tack för igår fina ni, alltid lika mysigt 😍
nouw.com/misslindhe
evelinarou
evelinarou,
Så roligt! 😃
nouw.com/evelinarou
anneli,
Vad himla kul med modevisning! 😊
littlesleeper.blogg,.se/