Motiverad

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag var så trött och opeppad imorse. Hade ont i halsen, ögonen sved och jag kände mig allmänt skum i kroppen. Det var så lockande och ringa och säga att jag inte skulle komma idag och ligga kvar i sängen hela dagen. Jag bestämde mig i alla fall för att ta mig i kragen och i så fall åka hem om det blev sämre under dagen. Det blev det inte, utan jag hämtade mig och en bit in på dagen hade jag glömt bort att jag inte riktigt kände mig pigg. Dagen på jobbet blev rätt schyst ändå med mycket kompisar på plats. Det var bara en som saknades, då hon var och fick nycklarna till hennes nya lägenhet.

Thea mötte upp mig utanför jobbet när jag slutade så att jag kunde följa med henne hem och spana in lägenheten. Det var så roligt att få vara med och dela det med henne och se hur lycklig hon var. Hennes flickvän och bror var också på besök, så vi pysslade lite med vad vi kunde (typ hängde upp ett duschdraperi och åtgärdade hennes temporära lösning med påsklämmor) och åt pizza på golvet i vardagsrummet. Det är verkligen något speciellt med hela den grejen. Att gå och fixa lite, äta snabbmat utan tallrikar och bestick och fundera över hur alla saker ska falla på plats så småningom.

När jag kom hem hade mamma och pappa pratat lite om möjligheterna att stå med som låntagare eftersom det inte är helt enkelt att få ett lånelöfte som egenföretagare och plötsligt känns inte det där med en flytt lika långt borta längre. Även om det inte är någonting som sker imorgon så kan jag ändå titta lite på ett annat vis nu.

Känner mig så sjukt mycket mer motiverad nu efter en bra arbetsdag, inspirationen från Theas lägenhet och samtalet med mamma och pappa. Framåt is the way to go!

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

ainastrand
ainastrand,

Önskar dig en fin tisdag! ☺️✨

nouw.com/ainastrand
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Önskar dig detsamma 😊
nouw.com/annaskarblom
Yela
Yela,

Härligt att du mår bättre! 😀❤️

nouw.com/yela
IP: 82.99.3.229