Motvilliga modeller

Hej gänget!

Vilket väder vi har haft denna veckan! Till och med jag, som egentligen är höst- och vintermänniska, njuter av att få tanka lite d-vitamin och frisk luft. Jag tycker att det märks på alla andra runtomkring också att vi överlag är lite gladare och piggare, trots att läget är som det är.

Det är någonting med det här vädret som får mig att vilja ta med kameran ut. Tittar man i fotoarkivet på min dator finns det tusentals bilder på blommor. Det är någonting med färgerna och detaljerna som gör att jag dras till att fotografera dem, fast någon större användning av de där bilderna får jag aldrig. Blommorna får i alla fall ut mig med kameran och i trädgården får jag ofta sällskap - vilket ger mig motiv som är desto roligare att göra någonting med. Trots att sällskapet är något motvilliga modeller...

Några guldkorn hittade jag i alla fall när jag bläddrade igenom eftermiddagens fotorulle. Mina fina älsklingar!

Den sista bilden något suddig, men jag bara älskar uppsynen så den fick vara med ändå.

Anna

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Åh så söt hund 🐶😍 ja jag håller med dej man vill bverkligen fota hela tiden och få de bästa bilderna 💕🐶
michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! De är så fina båda två 😊
nouw.com/annaskarblom
Kamilla
Kamilla,
Alltså din vovve är så himla söt. Jag längtar också ut med kameran. Tyvärr så sätter ju det elaka Corona till det lite för oss alla. Jag gillar faktiskt alla årstider.
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! De är himla fina kompisar båda två 😊 Ja, det är väldigt trist att man inte kan komma ut som vanligt. Tur att det är fint väder i alla fall så att man kan vara lite mer utomhus.
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229