Nagelinspiration - Förgätmigej

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Godmorgon!

Hoppas att ni vaknat upp till en härlig extra söndag idag. För min del väntar jobb på salongen hela dagen, men jag har förhållandevis snabba och enkla behandlingar på schemat och slutar inte överdrivet sent, så det blir ganska lugnt ändå.

I början på veckan skrev jag ett inlägg om att jag pressat blommor i min farfars fars växtpress och att jag använt de där blommorna som dekoration när jag gör naglar på salongen. Jag valde att inte lägga upp några bilder på naglarna i det inlägget eftersom jag ville att fokus skulle läggas på den fina växtpressen som nu kommit till glädje för ännu en generation. Däremot utlovade jag ett separat inlägg för naglarna och det ska ni få nu.

När det var dags att göra om mammas naglar senast fick jag fria händer att göra vad jag ville. När jag får sådana direktiv så försöker jag att ta tillfället i akt att testa någonting nytt, samtidigt som jag tar hänsyn till vad jag tror att personen i fråga skulle gilla. Den här gången kändes det väldigt självklart att gå på ljusgult, som varit mammas favoritfärg under våren, och att prova att bygga in lite vårblommor. Och givetvis, glitter! Jag tyckte att resultatet blev så himla charmigt och mamma var supernöjd. Blommorna är plockade i vår sommarstuga, så med hennes relation till platsen blev det lite extra speciellt.


Anna

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Förgetmigej är så underbara och vackra blommor som jag har massvis med här hemma. De verkar trivas. Så fina naglar och gult som är så fint på sommaren
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, de ät verkligen ljuvliga! En favoritblomma sedan jag var liten 😊 Den gula färgen är verkligen härlig!
nouw.com/annaskarblom
JUNITJEJ
JUNITJEJ,
Vilka fina naglar! SJälv blir jag sugen på att fixa till mina nu. Mina är jättetråkiga.
www.junitjejen.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Kul att det inspirerar lite 😊
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229