Nagelinspiration - Lila och glitter

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Vet ni hur många inlägg jag har skrivit idag? Jag tror att det här är det fjärde. Det första var så gnälligt att jag blev trött på mig själv, det andra var så sakligt att det blev deprimerande och det tredje blev så fruktansvärt pretentiöst att jag högt ifrågasatte vad jag håller på med egentligen. Nu tar vi istället en minut så att ni får vara tacksamma över att jag besparat er den läsningen, så äter jag en skumkyckling från årets påskägg så länge...

Att de inläggen ni inte fick läsa blev så röriga beror helt enkelt på att det pågår alldeles för mycket i mitt huvud just nu - precis som hos alla andra som försöker få vardagen att fungera. Mitt lilla andningshål från alla tankar är att gå in i en pysselbubbla. När jag sitter och pillar med färg, glitter och kristaller så går jag helt och hållet in i det och glömmer allting annat runtomkring en liten stund. Det innebär att jag sitter på massor med bilder på kreationer som jag inte har lagt upp här, så istället för en gnällig, deprimerande eller pretentiös text så bjuder jag istället på en bild på ett sett naglar som jag knåpade ihop häromdagen. Lila och glitter - mitt sjuåriga jag hade varit stolt!


Hjälp! Så här på uppförstorad bild syns detaljer som inte ens syns för blotta ögat. Kan vi låtsas att dammet och luddet på handen inte är där och bara titta på naglarna?

Anna

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
men så dnygga naglar tycker att det mer ser ut som en konstvärk så otroligt snyggt 😊
nouw.com/amandamalmflod
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Ja, ibland blir det mer konst än praktiskt och det är ju det som är så roligt med att sitta och pyssla 😊
nouw.com/annaskarblom
Kamilla
Kamilla,
Wao Anna Love på de naglarna. Den designen sparar jag med mig i min nagelmapp för ev kommande tips. Nästa vecka blir det nya för mig igen.
kamillaskamera.com/
IP: 82.99.3.229