Nagelinspo - Rosa och blommor

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej vänner!

Nu var det längesedan jag satt framför datorn igen. Jag har varit alldeles uppslukad av jobb och utslagen av värmen. Den senaste veckan har vi haft problem med ventilationen på jobbet och över 30 grader inne på rummen. Knappt hållbart att jobba, men det har helt enkelt fått gå. En ledig dag idag är dock mer än välbehövlig. Efter att jag varit ute med Nappe igår såg jag en film med Fia. När jag sedan skulle gå och lägga mig upptäckte jag att jag fortfarande hade jackan på mig. Drygt 9 timmar på jobbet i den värmen satte uppenbarligen sina spår. Vi fick hjälp med ventilationen under dagen igår, så förhoppningsvis blir det betydligt bättre inför helgen.

I övrigt har den senaste veckan handlat om naglar, naglar och ännu mer naglar. Som jag skrev senast jag tittade in här så har jag verkligen hamnat i en bubbla där det är det enda jag tänker på. Jag testar nya produkter, tekniker och designer samt läser på mer teoretisk information som jag kommer över. I veckan har jag också lyckats få in lite tid till att fixa mina egna naglar. Neutral färg, men all in med både glitter, stenar och blommor som jag plockat på kvällsrundorna med Nappe och lagt i min växtpress. Det här är nog mina favoritnaglar hittills av dem jag gjort på mig själv.

Dagen idag kommer att gå åt till att hinna ikapp lite sådant som jag inte orkat ta tag i efter jobbet senaste dagarna och att förbereda för att avrunda kvartalet i bokföringen inför kommande momsrapport. Hur spännande låter inte det? Haha!

Vad gör ni idag?

#beauty #skönhet #lifestyle

Anna

Gillar

Kommentarer

jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Åh vilka härliga naglar 😍 Min hela kväll består av jobb haha, skönt när de är lite svalare att jobba 🌸
nouw.com/jenniferlinneaa
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt att du är tillbaka från din lilla paus, ibland kommer livet helt enkelt emellan så att säga. Oj fy det lät inte alls trevligt att ha det så varmt. det är inte alls kul när det är så varmt inne i något rum man måste vara i under längre tid 😊
nouw.com/sofialissmyr
Madelena
Madelena,
Många arbetsplatser som har det för varmt. På jobbet går alla på halvfart pga det. Snygga naglar du har. Så fint med både blommor och allt glitter.
nouw.com/madelena
Liw,
Vad duktigt du är!! Jättefina naglar, verkligen. Ett konstverk❣️👏🌸
blogg.amelia.se/liwslust/
carro,
Nej vad tråkigtatt höra att ventilationen på jobbet har strulat den senaste veckan.Det måste ha varit riktigt jobbigt att jobba i den värmen,håller tummarna för att det är fixat inför helgen.Usch det lätt inte så kul med bokföringen men förstår att det är ett måste.
cuevas.blogg.se
Kirsi,
Det är alltså riktiga blommor du har lagt in i naglarna? Imponerande. 😊
kirsi.se
sofiefriden
sofiefriden,
Riktigt fin nagelinspo 😍 coolt faktiskt
nouw.com/sofiefriden
Fnulan,
Åh vad fina du är så duktig!!!! Fy farao att jobba under de premisserna!!!! Vidrigt. Kram bästa
www.fnulan.se
asemartensson
asemartensson,
Vilka otroligt fina naglar . Brinner man för att jobba med de här så måste de vara super roligt:)
nouw.com/asemartensson
Michaela ,
Super fina naglar. Blir så himla avundsjuk 😍
nordengrim.nu