Nagelinspo - Snöflingor

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!


Om det var fredag i måndags, så är det måndag idag. Efter tre dagars ledighet är jag igång och jobbar igen. En ganska lugn dag med bara några få behandlingar, men lite tid för att städa undan julen, fixa och dona.

Den senaste grejen för de som kommer och fixar naglarna hos mig är stämplar. De fullkomligt älskar det. I jul har det blivit en del julstrumpor och några renar, men polkagrisarna låg länge som ohotad etta. I mellandagarna och efter jul seglade dock snöflingorna in på förstaplatsen. Vi har skojat mycket om att Närmare snö än så här kommer vi inte i Skåne. Men visst blir det gulligt med de där snöflingorna?

Det ska bli spännande att se vad som blir favoriterna nu efter helgerna. Min gissning är att det antingen blir mer vårfärger eller att det blir en mellanlandning på väldigt neutrala naglar en period först innan våren kommer igång på allvar.

Har ni någon gissning? Eller någonting som lockar er extra mycket just nu?


Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Supersnyggt med snöflingorna! Jag är nog själv inne in en liten mellanperiod nu innan vårfärgerna. Vill fortfarande ha lite mörkare färger men å andra sidan bestämmer jag ofta färg utifrån vad jag har planerat i kalendern den närmsta tiden, ha ha!

Längtar ändå lite till den pastelliga årstiden 😊
Kram & trevlig helg!
nouw.com/popprinsessan
Emschen,
Älskar stamps, det har jag haft I många år.
Jag fixade mina naglar igår faktiskt. Funderade på rosa och vinrött eller grått och vinrött men det blev något helt annat. Haha
Har du byggt naglar länge?
emschen.se
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Super snyggt. de var 2 årsedan j fixade mina naglar. Inom mitt arbete så får mm varken ha nagellack & såna saker på naglarna (måste vara originala)
nouw.com/jagochminahjärtan
Fnulan,
För min del blev det grått. Jag längtar efter att se de nya nageltrenderna. Har du fått lite info om det kanske?
www.fnulan.se
Kamilla,
Härliga vinternaglar som du skapat. De längst till höger var min favorit
kamillaskamera.com/