Naglar - Inspiration

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Det har varit ett par intensiva dagar på salongen. Efter förra veckans semester har jag haft lite att jobba ikapp. Ett par vändor ner till den nya lokalen har det också blivit. Nu har vi stolar, bord, lite koppar och tallrikar, och framförallt kaffekokare, på plats så att det går att vistas där för att påbörja renoveringen. Igår var min kollega nere och satte upp skyddspapp för fönsterna så det går framåt. Responsen vi fått från familj, vänner och kunder är helt otrolig vilket gör oss ännu mer peppade. Det här är så roligt!

Igår avslutade jag dagen med att ha min vän, och testkanin, Elin på besök. Det är alltid henne jag testar nya tekniker och idéer på först och nu var det dags för experiment igen. Jag hade sett lite roliga tekniker i en nagelgrupp på Facebook som jag ar väldigt nyfiken på. Några små detaljer som jag kommer att testa annorlunda nästa gång men de var riktigt roliga att göra. Måste erkänna att jag blir lite avundsjuk eftersom jag själv går med renoveringsnaglar nu, kortklippta med ett neutralt, vanligt, nagellack för lite skydd. Hjälp, vad jobbigt det är att vänta på att det ska torka när man är van vid att varje lager är torrt efter 30 sek i led-lampan med gellack.

Ikväll väntar provsminkning inför ett bröllop nästa helg innan kvällen avslutas med middag med min vän, Felicia. Vi jobbar mycket tillsammans, men det är väldigt sällan vi får chansen att sitta ner och bara umgås, så det ser jag verkligen fram emot.


Anna

Gillar

Kommentarer

Amanda ,
Vad fina naglar 😊 dom va jätte snygga
amndiz.se
Kamilla,
Härliga färger på naglarna. Snart dags för mig igen att göra nya. Har inte kommit till hur de ska se ut ännu men snart så har jag kanske en plan
kamillaskamera.com/
IP: 82.99.3.229