Naglar - Inspiration

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Det har varit ett par intensiva dagar på salongen. Efter förra veckans semester har jag haft lite att jobba ikapp. Ett par vändor ner till den nya lokalen har det också blivit. Nu har vi stolar, bord, lite koppar och tallrikar, och framförallt kaffekokare, på plats så att det går att vistas där för att påbörja renoveringen. Igår var min kollega nere och satte upp skyddspapp för fönsterna så det går framåt. Responsen vi fått från familj, vänner och kunder är helt otrolig vilket gör oss ännu mer peppade. Det här är så roligt!

Igår avslutade jag dagen med att ha min vän, och testkanin, Elin på besök. Det är alltid henne jag testar nya tekniker och idéer på först och nu var det dags för experiment igen. Jag hade sett lite roliga tekniker i en nagelgrupp på Facebook som jag ar väldigt nyfiken på. Några små detaljer som jag kommer att testa annorlunda nästa gång men de var riktigt roliga att göra. Måste erkänna att jag blir lite avundsjuk eftersom jag själv går med renoveringsnaglar nu, kortklippta med ett neutralt, vanligt, nagellack för lite skydd. Hjälp, vad jobbigt det är att vänta på att det ska torka när man är van vid att varje lager är torrt efter 30 sek i led-lampan med gellack.

Ikväll väntar provsminkning inför ett bröllop nästa helg innan kvällen avslutas med middag med min vän, Felicia. Vi jobbar mycket tillsammans, men det är väldigt sällan vi får chansen att sitta ner och bara umgås, så det ser jag verkligen fram emot.


Anna

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh jag blir ju inte mer sugen att fixa mina
nouw.com/sweetwords
minasvarld
minasvarld,
Wow vilka snygga naglar, du är så duktig. Spännande med lokalen ❤
nouw.com/minasvarld
carro,
Vad roligt att du har en och samma person som test person när du testar nya metoder.Hade faktiskt ingen aning om att du sminkar människor inför bröllop,alltid lär man dig något nytt.Hoppas att du och kollegan får en mysig stund i hop
cuevas.blogg.se
Popprinsessan,
Så frustrerande, men jag ser inte bilden trots att jag provat från både dator och mobil! Får kika in igen imorgon.
Förstår att det känns lite trist att ha "renoveringsnaglar" när du liksom jobbar med att ge andra snygga naglar! Härligt dock att du lyckas få in lite socialt umgänge också nu när du jobbar så mycket! Ta hand om dig!
www.popprinsessan.se
Emschen,
Fina naglar! Ska till min svägerska nästa vecka och jag längtar för jag fick avboka förra tiden jag hade och hon är så upptagen, jämnt. Nu har jag bara mina egna gumminaglar (förstörda av psoriasis sen många år tillbaka) som inte ens är lönt att måla.
Jag längtar till det är dags att göra julnaglar. Malin, min svägerska, får alltid exprementera med mina naglar, det är ju så kul!
emschen.byemschen.se
Amandizan
Amandizan,
Du har verkligen haft fullt upp men låter ändå som att du tycker att det är helt okej.vad kul att så många blir glada av er nyhet om flytten
nouw.com/amandizan
Sandifighter,
Naglarna är så otroligt läckra ❤❤
Förstår att det blir mycket för dig, men jag tror att detta blir fantastiskt bra ❤ Jag är så glad för dig ❤
sandifighter.se
Fnulan,
Äsch gnäll nu inte vännen, nu är det dags för dig att åka räkmacka och leva din dröm. Så jäkla stolt över dig. MASSA MASSA kärlek och energi till dig. Du fixar allt. Kram
www.fnulan.se
Amanda ,
Vad fina naglar 😊 dom va jätte snygga
amndiz.se
Kamilla,
Härliga färger på naglarna. Snart dags för mig igen att göra nya. Har inte kommit till hur de ska se ut ännu men snart så har jag kanske en plan
kamillaskamera.com/