Nails done!

Detta inlägg innehåller material som kan ses som reklam för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Som jag skrev förra veckan har jag hämtat hem vinterkollektionen av REQs lackgel. Om ni är nya här, eller har lyckats missa det ändå, så kan jag tala om att jag ÄLSKAR glitter. Jag blev nästan rörd när jag såg de nya färgerna och kan, på fullt allvar, bara stå och titta på färgproverna när jag får en lucka på salongen bara för att jag tycket att de är så fina.

Givetvis var jag tvungen att ge mig på dem så fort det var dags att fila bort halloween-färgerna. Valet föll på den lila den här gången (för er som känner mig är väl inte det någon större överraskning heller). Det lila glittret har jag kombinerat med en plain lila och ett glitter i silver. De här kan jag definitivt leva med fram tills det är dags för julnaglarna och därefter ser jag fram emot att göra någonting lite mer nedtonat faktiskt. Haha!


Anna

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så snygga! Love ut!!! ❤️❤️
nouw.com/missjohansson
bolmgren
bolmgren,
Jättefina🌸
nouw.com/bolmgren
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det blev riktigt snyggt med glittret, men på min skärm ser det väldigt blått ut.
En fråga till dig som jobbar med naglar och sådär... har det hänt att någon tjej kommit in på salongen med egna naglar men bara vill ha hjälp med att måla dem snyggt? Alltså inget påbyggnadsgrej med gel och sånt utan bara måla i vanligt lack?
nouw.com/frökenrödlök
Johannna
Johannna,
Åh vad fina😍
nouw.com/johannna