När olyckan är framme

Inlägget innehåller annonslänkar från FirstVet

Hej kompisar!


När Nappe var liten råkade vi ut för falsklarm ett par gånger. Vi hade inte haft honom i mer än någon vecka när det första kom. Jag bodde då i Malmö och var hemma själv med honom. Jag kör inte bil och närmsta veterinär fanns inte direkt på gångavstånd. Dessutom hade klockan passerat normala kontorstider, så det var inte bara att gå var som helst. Lilla Nappe, då 1,3kg stor började kräkas och gömde sig på ställen där det var nästan omöjligt för mig att nå honom. Under soffan, under sängen, bakom tv-bänken.... Jag ringde till mina föräldrar som kom och hämtade oss så att vi skulle kunna vara lite fler som höll koll på honom och så att de kunde hjälpa till att köra iväg med honom om det behövdes veterinärassistans. När vi kom till Staffanstorp skuttade han ut, pigg som en lärka, och började leka med Max.

En annan gång var vi i familjens sommarstuga över helgen. En söndag och det är en bit att köra till närmsta by. Plötsligt blev Nappe jättelåg, dimmig i blicken och ville bara sova. Knappt kontaktbar. När det inte blev bättre på en stund började vi leta efter närmsta öppna veterinärklinik och fick köra drygt en halvtimme för att komma till ett ställe med drop in. När vi gick ur bilen började Nappe genast jaga löv och hälsa på folk.

I sådana här lägen framöver är det väldigt skönt att kunna ha tillgång till FirstVet. Där kan du få möjlighet att ha videosamtal med en veterinär och få hjälp med rådgivning, behandling eller lokal remiss och de har öppet 7-24, alla dagar året om, oavsett om du har hund, katt, häst, reptiler, fåglar, amfibier, gnagare kaniner eller lantbruksdjur som exempelvis kossor, får och grisar. Dessutom är det helt kostnadsfritt att registrera sig och det ingår ett antal gratis videosamtal i din djurförsäkring. Hur många beror på vilket försäkringsbolag du har. Hur bra är inte det?

Registrera ditt djur idag så har du snabb tillgång till veterinär när du behöver det.

Anna

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Måste ha varit drygt när han var dålig hemma. Sen åker ni mot vetrinär. Helt plötsligt är han bättre 🤔🙂.
nouw.com/fighterwomen85
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Va bra att de kommit en sån app =) va dryg och kanske pinsamt att man ringer eller åker dit när hunden inte är bra se4an när man är där så är de tvärtom. Kanske blir annorlunda nu då när man har den appen istället.
nouw.com/jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Va bra att de kommit en sån app =) va dryg och kanske pinsamt att man ringer eller åker dit när hunden inte är bra se4an när man är där så är de tvärtom. Kanske blir annorlunda nu då när man har den appen istället.
nouw.com/jagochminahjärtan
Sarah,
Så söt hund 😊 Har sett reklam om FirstVet på tv och det verkar smidigt och bra 😊
CheerSarah.devote.se
sofiefriden
sofiefriden,
Vad söt han är. Ja en sån app är perfekt när man har djur. Och inte har tillgång till en veterinär just där och då.👍😊
nouw.com/sofiefriden
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Äh vilken liten sötnos sådan app kan va väldigt bra att ha då man inte kan komma till en veterinär
nouw.com/amandamalmflod