Netto levererar

Godmorgon!

Hoppas att ni har haft en skön helg. För min del har det varit en del jobb, med säsongens sista brudsminkning och lite fransar på salongen. En fotbollsmatch har också hunnits med och jag har sett till att göra vid övervåningen här hemma ordentligt. Snart är det dags att lämna ifrån oss nycklarna till lägenheten så nu ska allt som är mitt flyttas hit. Nu har jag gjort så att det finns plats för sminkbordet när det kommer och flyttat undan lådor med sådant som jag vet att jag inte behöver förrän vid nästa flytt. Skönt att inte ha grejor som påminner om tillfälligt boende överallt utan att faktiskt kunna få landa lite på riktigt och skapa lite hemmakänsla under den perioden som jag ska bo kvar här.

Idag blir det jobb på kundtjänst till sent ikväll. Jag hade turen att få ta över lite heldagar då en kollega ville ha lite semester. Egentligen skulle det inte bli så mycket jobb där nu i juli, men med några långa dagar så blir det några timmar ändå.

Tog en liten sväng till Netto nu på morgonen för att köpa lite mellanmål att ha med mig till jobbet. Av någon anledning inbillar jag mig att man behöver det mer om man jobbar 11:45-20:15 än 8-16:30 även om det blir lika många timmar... Bra pris på Nocco den här veckan så jag passade på att bunkra upp lite inför veckans långa pass. En av mina närmsta vänner är helt såld på dessa så de dyker upp på Snapchat och Instagram oftare än ofta, så det är inte utan att jag har blivit influerad av det. Cola har jag inte provat innan (och tydligen inte min kompis heller), så den blir såklart lite extra spännande.

Är ni Nocco-fans? Någon favorit?


Anna

Gillar

Kommentarer