New in - iDeal of Sweden (med rabattkod till er)

Detta inlägg är i samarbete med iDeal of Sweden

Hej på er!

När vi var i Borås häromveckan hade jag givetvis med mig min powerbank för att kunna ladda mobilen under resan. Fullkomligt värdelös! Trots en hel natts uppladdning lyckades jag inte ladda min telefon med den i mer än 10 sekunder innan den la av. Det var därför väldigt bra timing när jag fick ett meddelande från iDeal of Sweden om att det var dags att välja en ny produkt från dem. En ny powerbank hittade hem till mig i dagarna, så nu är jag redo inför sommarens resor och utflykter.

iDeal of Swedens powerbanks har 5000Aah, vilket räcker till ungefär två fulla laddningar. Att jag skulle åka någonstans där jag inte har tillgång till eluttag längre än det räcker är högst osannolik, så jag känner mig väldigt safe nu. Perfekt att den är universell också, så att jag även kan använda den till min kortläsare om det skulle krisa när jag är ute på jobbuppdrag. Ett stort plus för den lilla indikatorn så att man kan hålla koll på att den är tillräckligt uppladdad. Dessutom är de himla snygga!

Givetvis innebär mitt samarbete att jag har sett till att ha en aktiv rabattkod att dela med mig av till er också. Ange SKARBLOM20 i kassan så får ni 20% rabatt på ert köp.

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
älskar deras skal, så fina! 😍
nouw.com/livetsomemelie
Liw,
Så bra med en power bank som håller måttet. Jag har råkat ut för samma som dig, att de inte håller alls. Så tråkigt!
www.liwslust.se
Åh de har så många fina skal 😊
evahle.se
Idasvardag
Idasvardag,
dom har verkligen fina skal!
nouw.com/idasvardag
Verkligen jättefina skal 😊
www.saramadeleine
amysjoback
amysjoback,
evelinarou
evelinarou,
Åh så vårig den är 😃
nouw.com/evelinarou
Zahraajami
Zahraajami,
Superfint😍
nouw.com/zahraajami
JUNITJEJ,
Så fint skal!
www.junitjejen.se