New in och en liten uppdatering

Hej på er!

Drygt en vecka har gått sedan jag fick packa de första väskorna och flytta hem till mamma och pappa på obestämd tid. Då trodde jag att det handlade om ett par dagar, men det blir mer permanent än så. Just nu har jag överhuvudtaget ingen aning om hur framtiden ser ut, utan tar en dag i taget. Jag vet att många tycket att man ska vara väldigt personlig på bloggen och att man gärna vill läsa om allt, men för mig är det viktigt att skilja på att vara personlig och att vara privat. Det som händer mellan mig och Martin nu är i högsta grad privat och mellan oss och givetvis de som vi väljer att anförtro oss åt som bollplank. Det jag kan säga är att det här inte alls var vad jag ville och att det är väldigt tufft. Jag har ett fantastiskt skyddsnät bakom mig med goa kollegor, underbara vänner och inte minst världens bästa familj som erbjuder husrum samt support och stöttning dygnet runt. Jag har mycket spännande framför mig fortfarande och det är där jag kommer att försöka lägga mitt fokus nu, även om dipparna såklart kommer med jämna mellanrum. En vecka är inte så lång tid även om det känns som en evighet i det här läget.

Innan vändningen förra torsdagen var jag och min kära syster på Emporia. Jag skulle en sväng till Hyllie för att köpa en elektrisk brits att ha i salongen, så medan vi inväntade att mamma och pappa skulle komma och hjälpa till med transport passade vi på att spana in rean lite. Jag har inte alls varit så imponerad i år, men några små fynd blev det.


Jag har sedan tidigare tänkt att jag skulle vilja har lite dekorationsstenar för att ha som rekvisita vid fotografering av till exempel skönhetsprodukter. Blev mer än nöjd när jag hittade dessa på TGR. 25:- för allihop!

På TGR råkade Fia få syn på iPad-fodral som var märkta med 10:-. En felmärkning visade det sig, då det egentligen skulle vara en nolla till, men eftersom priset var skyltat fick vi ändå lov att köpa vars ett för 10:-/st. (Jag råkade ge mitt till Martin under en av våra diskussioner i veckan, så jag får ge mig ut på jakt efter ett nytt ändå... Jäkla typiskt när man handlar på känsla och inte hinner tänka efter ordentligt.)

Även en spegelbricka har stått högt upp på min önskelista, men jag har inte hittat någon jag varit beredd att lägga massa pengar på, då det egentligen inte är något jag behöver. Denna hittade jag på Jysks rea för 75:- och slog till. Den blev jättefin i hallen hemma i Malmö med ljusstakar och en liten vas med löv, men det hann jag inte fota innan det körde ihop sig. Resultatet av det får ni helt enkelt se när jag hittat en ny plats för den framöver, om den inte hamnar i någon flyttlåda i väntan på nytt, eget, boende.

Anna

Gillar

Kommentarer