#Nouw30DaysChallenge

Hej på er!

Jag har funderat lite fram och tillbaka och nu har jag bestämt mig. Jag antar #nouw30daychallenge som startar 22 januari. Jag har varit lite tveksam eftersom jag varit rädd att det ska stressa mig, men jag tror att det är precis vad jag behöver. Ett konkret mål under en utsatt tidsram, utan att jag kan tänja på gränserna som jag kan göra med företaget. Jag kan inte skylla på det ena eller det andra för att skjuta upp det, utan nu är det det här som gäller. Klarar jag det så klarar jag det, klarar jag det inte så klarar jag det inte. Inga mellanting! Det gör mig faktiskt riktigt taggad!

Mina mål under den här perioden är framförallt att hitta en struktur i bloggandet så att det blir effektivt, kontinuerligt och framförallt riktigt roligt. Jag tänker satsa på kvalitet på inläggen även om kvantiteten ska finnas där också. Jag vill ha variation men ändå hålla det personligt. Förhoppningsvis knyta lite nya spännande kontakter längs vägen och nå ut till en större publik.

Ni kan läsa mer om utmaningen här.

Har du några tankar på vad du skulle vilja se mer av här på min blogg? Är det något som saknas eller som du tycker borde vara annorlunda? Dela gärna med dig av dina tankar som en boost inför utmaningen.

Tack snälla @jenni som noterade att jag hade fel datum i ursprungsversionen av det här inlägget. Jag hade råkat bläddra bakåt i inkorgen och fått in länken från förra året, då utmaningen inte började förrän i februari. ​

Anna

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så kul med en utmaning 😊

evahle.se
charlottelinden
charlottelinden,
Älskar att läsa andras mål. Det är så motiverande. 😊
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229