Nu är det officiellt

Hej kompisar!

Idag är det en stor dag. Det är knappt så att jag förstår det själv. Jag och min kollega, Pernilla, har idag skrivit på kontrakt för en alldeles egen lokal. 267 kvadratmeter inne på Jakriborg ska nu renoveras och göras om till ett centrum för skönhet och hälsa. Fattar ni vilken grej??

Jag och Pernilla har, tillsammans med vår kollega Susann, under en period känt att vi behöver mer utrymme för att kunna utveckla våra verksamheter. Vi vill hålla mer event och utbildningar, ha större exponteringsytor och större frihet i att göra det till vårt. Vi trivs väldigt bra där vi är nu, men det känns som att vi börjar växa ur det, sett till de ambitionerna vi har. För ett par veckor sedan började vi undersöka möjligheterna med den här lokalen, bara 300 meter ifrån våra nuvarande lokaler. Därefter har det gått väldigt fort, men det känns så himla rätt.

Redan nu har vi en stor bredd med mina skönhetsbehandlingar, Pernillas massage och SPA m.m. samt Susann och hennes tidigare praktikant, Elin, som kommer att hyra frisörsalong hos oss. Dessutom kommer vi att ha plats för ytterligare ett par hyresgäster som kan komplettera vår verksamhet.

Vi kommer även att bygga om så att vi har en mindre konferenslokal som vi kan använda för att hålla i event och utbildningar till exempel. Ytterligare något som jag ser som ett stort plus är kommer att ha ett litet kontor som gör det möjligt att sitta och jobba med administrativa uppgifter på jobbet. Som det är nu gör jag allting sådant hemma, vilket gör att det ofta skjuts upp onödigt länge.

I helgen ska jag påbörja lite städning, så att vi så snart som möjligt kan komma igång med renoveringen. Om allt går enligt planen så beräknar vi att vara klara 1 december. Förstår ni hur taggad jag är?!

Anna

Gillar

Kommentarer

Emschen,
Men va kul! Stort grattis!
emschen.byemschen.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! ❤️
nouw.com/annaskarblom
Evsing
Evsing,
Åh så spännande 😊 Stort lycka till med allt!
nouw.com/evsing
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst är det? Tusen tack! ❤️
nouw.com/annaskarblom
Popprinsessan,
Men wow vad roligt - och lycka till med allt! Det låter fantastiskt spännande! Kanske kan det bli ett litet bloggevent där framöver 😊 ?
Förstår att det blir riktigt skönt med ett kontor, för då kan du ju sköta mer jobb på jobbet och faktiskt (kanske) vara lite mer ledig när du är hemma. Grattis till dig!
www.popprinsessan.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Jag har definitivt någon form av bloggevent/workshop i tankarna att se till att styra upp när allting är klart 😃 Då hoppas jag att du kommer 😉 ❤️
nouw.com/annaskarblom
minasvarld
minasvarld,
Vad roligt och vilken spännande framtid du går till mötes. Underbart med andras framgång tycker jag och speciellt du är värd all lycka ❤
nouw.com/minasvarld
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, vad fin du är! TUSEN tack ❤️
nouw.com/annaskarblom
Annaasvensson
Annaasvensson,
STORT grattis fina Anna! Du är så värd det och jag är så glad för din framgång! All lycka till i fortsättningen och sluta aldrig att kämpa 😊😊
nouw.com/annaasvensson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, tusen tack! Det gör mig så glad att höra ❤️
nouw.com/annaskarblom
carro,
Nej men vad roligt för er att ni har hittat en större lokal nu och kan utöka era verksamheter efter renoveringen.Håller tummarna för att allt ska gå bra och ett stort grattis
cuevas.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Det känns verkligen så himla roligt ❤️
nouw.com/annaskarblom
Bland Kastruller och vinglas,
Grattis & lycka till! Härligt att få utvecklas och komma framåt. jakriborg är en sådan mysig by...kallar man den by?

Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Jakriborg är en del av Hjärup, men visst får man lite känslan av en egen by där 😊
nouw.com/annaskarblom
Amandizan
Amandizan,
Så kul och höra att det går framåt och att ni nu ska få större lokal. Grattis😊❤️
nouw.com/amandizan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack ❤️
nouw.com/annaskarblom
Sandifighter,
Men oh så glad jag blir för din skull ❤
Jag önskar er all lycka ❤❤
sandifighter.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, tack snälla <3
nouw.com/annaskarblom
Kamilla,
Men jisses vad roligt och spännande för er. All lycka till nu med allt.
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, visst är det? Tusen tack 😃
nouw.com/annaskarblom