Nu trivs jag

Hej på er!


Säsongens sista brudsminkning är gjord, augusti har övergått i september och temperaturen utomhus har sjunkit några grader. Visserligen älskar jag att jobba med bröllop och det känns lite tomt att det blev så få bröllop i år, men i övrigt så älskar jag den här tiden på året. Efter en nio dagar lång arbetsvecka med många långa dagar och sena kvällar har det varit väldigt skönt med en dag ledigt idag. Eller ledigt och ledigt, jag har lagt ganska många timmar på att komma ikapp med min bokföring, men det känns ändå avkopplande att kunna gå in i en liten bubbla och fixa i lugn och ro.

Dagens höjdpunkt var ett mycket givande samtal med @missjohansson. Jag och Anna har följt varandras bloggar i ett par års tid och trots att vi aldrig har pratats vid så här tidigare så kändes det som det mest naturliga i världen. Vissa människor tycker man bara om helt enkelt och Anna är verkligen en sådan tjej som man bara tycker om. I förra veckan fick jag höra att Anna håller på att bygga upp ett coaching-program inom sociala medier och nu är i stadiet att börja prova på ett par personer. Jag kunde inte låta bli att ta den chansen. Jag fick så mycket bra tips och framförallt en enorm energiboost redan vid vårt första samtal idag, så jag är supertaggad på fortsättningen av detta.

Kvällen har jag avslutat med en lång runda med Nappe, en varm dusch och en kopp te - precis en sådan kväll som jag längtat efter. Välkommen hösten!

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Åh underbara du! ❤️🥰😍 tack för samtalet och jag känner precis samma sak! Så himla trevligt och jag är så tacksam och glad över att du vill vara med om detta 😍❤️Ser så fram emot nästa!! Så fint inlägg vännen! Stor kram!
nouw.com/missjohansson