Ny vecka - All over the place

Godmorgon!

Hoppas att ni har fått en bra start på dagen och på den nya veckan. Jag har landat på salongen inför en heldag, men med en och annan lång lucka i schemat så datorn är med för att beta av ett och annat projekt som väntar. Jag fick igång lite flyt i helgen och jobbade med marknadsföringsmaterial, så min plan är att jag ska jobba vidare med det under dagen.

Denna veckan har jag mycket som står på schemat, då det infaller födelsedagar, jobb, fotboll, event, årets första brudsminkning mm.

Måndag: Heldag på salongen.
Tisdag: Förmiddag på salongen, VIP-kväll hos Re-q och lillebrors födelsedag. I skrivande stund vet jag inte riktigt hur jag ska få ihop dagen, men det ska nog lösa sig.
Onsdag: Förmiddag på salongen
Torsdag: Kvällspass på salongen
Fredag: Möte med helgens brud för konsultation inför sminkningen
Lördag: Brudsminkning, kvällen spenderas i Malmö med en god vän
Söndag: Malmö FF-Elfsborg på Stadion

Än så länge har jag ett par korta dagar på schemat, men redan sedan jag fyllde i min BuJo igår har det tillkommit bokningar, så det återstår att se hur det ser ut i slutändan. Med en sex dagar lång arbetsvecka känns det ändå som en bra idé att hålla någon dag kort.

På veckans to do-lista finns bara ett par punkter hittills. Sminkväskan ska förberedas inför helgen och jag måste fixa en födelsedagspresent till min bror. Utöver det har jag, som tidigare nämnt, lite att jobba med när det kommer till marknadsföring och lite andra små projekt på gång. En intensiv, men rolig, vecka att se fram emot.

Har ni några roliga planer i veckan?


#bulletjournal #lifestyle

Anna

Gillar