Ny vecka - Bröllop och ett fruktat tandläkarbesök

Godmorgon vänner!

Septembers första vecka är här och jag hoppas verkligen att hösten och de lägre temperaturerna är här för att stanna. Sorry alla soldyrkare, men jag har längtat efter den här hösten. Jag tror nästan att jag drabbas av någon form av sommardepressioner för så fort vädret blir lite svalare och kvällarna börjar lite tidigare så kommer min inspiration och motivation tillbaka på en gång. Det är tur att vi inte kan bestämma över vädret, för då hade vi nog haft världskrig.

Den här kommer att bli en spännande vecka med både en del skräckupplevelser, men framförallt mycket roligt att se fram emot.

Måndag: Heldag på salongen med huvudsakligen nagelbehandlingar på schemat. Om jag får en lucka ska jag försöka att hinna med att i alla fall påbörja att göra om mina egna naglar också.
Tisdag: Ännu en heldag på salongen. Förutom de inbokade behandlingarna så står mina egna naglar på schemat, beroende på hur långt jag hinner idag.
Onsdag: Tandläkarbesök på morgonen för att göra en bedömning på hur de ska gå tillväga med den där spännande tanden som jag skrev om igår. Därefter blir det en sväng till salongen. Mamma och Pappa åker till Skottland och jag får sällskap av min syster tills de kommer tillbaka.
Torsdag: På förmiddagen ska jag passa på att få en spraytan hos min kollega innan eftermiddagen är fullspäckad med bokningar.
Fredag-Söndag: På fredag åker jag ner till Österlen för att spendera helgen hos en av mina bästa vänner. Lördagen är dagen D, för då vankas det minsann bröllop.

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

jossan,
åh vad roligt med bröllop 😃 Hoppas du får en underbar vecka 😊
jossanmalmqvistt.vimedbarn.se
asemartensson
asemartensson,
Jag hade egentligen ett tandläkare besök idag men är så tandläkar rädd så jag avbokade ute .
nouw.com/asemartensson
sweetwords
sweetwords,
Nej det blir bara värre att skjuta upp det, bättre att förbereda sig gå dit och sedan stärkas av att man har det gjort =D
nouw.com/sweetwords
Kirsi,
Jag hoppas också på lite kyligare väder och höst på riktigt nu. 😊
kirsi.se
Mrs.Kjellström ,
Woow vilken vecka du har framför dig
Men härligt att ha att göra
www.mrskjellstrom.se
MissJohansson
MissJohansson,
LÅter som en underbar vecka vännen! Helt underbart! Stor kram! <33
nouw.com/missjohansson
sweetwords
sweetwords,
ohh vilken trevlig helg du har att se fram emot och så snygga skor
nouw.com/sweetwords