Ny vecka - Bullet Journal

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott. Jag har flyttat upp till mitt eget sovrum igen efter flykten från spindeln. Det känns lite som att komma hem efter att ha sovit borta ett par nätter. Ganska skönt faktiskt, även om det är betydligt varmare här.

Den här veckan är ganska lugn jämfört med de föregående två, i alla fall som det ser ut just nu. Det står jobb på schemat och planen är att jag ska få in en dag med jobb hemifrån också för att jobba undan lite bokföring och ringa mitt försäkringsbolag och stämma av så att allt är i sin ordning.

Lördagen bjuder på brudsminkning i Malmö. Jag ser väldigt mycket fram emot den här sminkningen efter att ha träffat bruden för provsminkning för två veckor sedan. Hon spred en sådan otroligt positiv energi omkring sig, så det ska bli så roligt att få träffa henne igen och vara med på hennes stora dag.

De lediga dagarna i schemat ska jag försöka att hålla oplanerade. Det får gärna finnas utrymme för att antingen göra någonting spontant eller bara ta det lugnt, beroende på dagsform.

Måndag: Heldag på salongen
Tisdag: Heldag på salongen
Onsdag: Kvällspass på salongen
Torsdag: Jobb hemifrån
Fredag: Ledig
Lördag: Brudsminkning
Söndag: Ledig

Har ni någonting roligt att se fram emot i veckan?


#bujo #bulletjournal #lifestyleblogger

Anna

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Vad fin bullet journal. Trevligt att ha lite ledig för lugn dag eller spontan grej 😁 härligt med positiva människor 😀
nouw.com/sofiefriden
Sara,
Fina Anna, hoppas du får lite återhämtningstid också. Du kämpar på så hårt och jag är glad över att det går bea för dig. Kanske kan vara skönt att jobba lite hemifrån också?
www.onyourfeet.blogg.se
Kamilla,
Brudsminkningen på lördag måste vara något extra att få vara med på en så dtor dag och dessutom göra bruden fin.
kamillaskamera.com/
Junitjej,
Så kul med bullet journal! Du kan byta ut vissa övningar i mitt träningsbingo, så det passar dig.
www.junitjejen.se