Ny vecka - Europa League och Första Advent

Godmorgon!

Vilken fantastisk dag att vakna upp till. Solen skiner och det är sådär krispigt kallt ute. Alldeles vindstilla och trädgården glittrar av frost. Eftersom jag har lite sovmorgon idag och ändå tog mig upp i hyfsad tid hann jag med en liten sväng ut med kameran. Jag gillar verkligen det här vädret, så jag ska passa på att njuta ordentligt av promenaden till bussen sen.

Ny vecka igen och snart dags för mig att knåpa ihop veckans uppslag i min bullet journal. Jag köpte prickade anteckningsblock häromveckan för att testa och jag gillar det konceptet mycket. Än så länge är jag långt i från några konstverk, men det är i alla fall roligt att bygga upp sidorna så som jag vill ha dem och det ger en bra överblick. Just nu testar jag mig fram lite för att se vad jag vill ha med på mina sidor.

Innan jag tar tag i det lilla projektet ska jag i alla fall dra igenom de övergripande planerna för veckan här också.

Måndag: Jobb på salongen under eftermiddagen och kvällen. Börjar vid 14 och håller på till 20 idag ungefär.
Tisdag: Två modellpass för naglar på salongen. Har gått ut med att jag kan ta en till däremellan, så vi får se om jag får in ett pass till eller om jag kanske ska ta mig ut på gymmet där.
Onsdag: Jobb på salongen hela dagen
Torsdag: Torsdagen har jag avsatt för modellpass, men om jag inte hittar någon som kan då tar jag ledigt. På kvällen blir det MFF-Genk i Europa League
Fredag: Jobb på salongen. Än så länge har jag bara bokat in en kund, så det ser ut att bli en kort dag.
Lördag: Brudsminkning bara ett stenkast hemifrån, så jag har nog hunnit dit och hem igen på två timmar skulle jag tro. Resten av dagen tänker jag spendera åt att göra adventsfint. Städa och sätta upp ljusstakar, eventuellt baka någonting gott.
Söndag: Heldag med naglar på salongen. Både vanlig lackgelsbehandling och två modeller att öva på inför provet.

Det blir fullt ös denna veckan också med andra ord, men ärligt talat ser jag verkligen fram emot varenda dag denna veckan så jag känner inte alls att det stressar mig att det är mycket inbokat.

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Låter onekligen som du har mycket för dig 😊. Får du någon ledighet alls? Ser ut som du jobbar hela veckan 😊
www.saramadeleine.se
charlottelinden
charlottelinden,
Såååå skön känsla att känna att man ser fram emot varenda dag! 😃 Det är få förunnat!
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229