Ny vecka - Examen, lussebak och event

Hej på er!

Senast jag satt här och skrev så var jag sjukt peppad på allt. Skolan, bloggen, jobbet, livet. Under veckan började jag känna mig oförklarligt låg och orolig. Jag blev nervös och tänkte att det var ju fan att kroppen ska börja säga emot nu när jag äntligen börjat hitta ett härligt och inspirerande flow. Sen upptäckte jag att jag missat att ta min Levaxin i närmare en vecka och allt fick en logisk förklaring. Så klantigt, men så skönt att det inte var värre än så.

Denna veckan behöver jag all energi jag kan få, för nu ska jag verkligen vara all over the place. Jag får ofta fina kommentarer här om att jag ska ta det lugnt ibland också, men oroa er inte över detta för nästa vecka åker jag iväg på ett par dagars semester.

Veckans schema ser ut som följer:

Måndag: VIP-kväll hos Re-q. Ska passa på att komplettera med fler färger på LackGel och har beställt nagellacker som jag ska ha till försäljning. Därefter är jag verkligen redo för att kicka igång min nagelverksamhet på allvar när provet är avklarat.
Tisdag: Heldag på salongen. Har inte jättemånga bokningar, men har satt av dagen för att städa och förbereda inför vårt mingel.
Onsdag: Jobb på salongen
Torsdag: Modellpass på skolan för en sista genomgång inför provet.
Fredag: Examensprov på nagelutbildningen. (Kan tala om att jag börjar bli sjukt nervös. Jag känner att jag kan skulptera fina naglar och att jag ska kunna klara det på utsatt tid. Det som oroar mig mest är att nerverna ska sätta käppar i hjulet för mig och där blir det verkligen en ond cirkel.)
Lördag: Glöggmingel på salongen som jag arrangerar tillsammans med mina kollegor. Ni som bor i Skåne och har, eller tar, er vägarna förbi Hjärup är jättevälkomna att komma in och fika och mingla.
Söndag: Ledig söndag innebär lussebak med lillasyster. Jag skulle egentligen ha jobbat några timmar först, men det blev lite ändringar i schemat som passade mig väldigt bra.

Har ni några roliga planer i veckan?


Anna

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag har bara jobbat och tagit det lugnt denna veckan, så skönt 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
evelinarou
evelinarou,
Stort lycka till!!! 😍💪
nouw.com/evelinarou
IP: 82.99.3.229