Ny vecka - Fullspäckat schema

Hej på er!

Har ni fått en bra start på dagen? Själv har jag inlett den här veckan med att lösa en mindre kris, så jag känner mig ganska nöjd faktiskt. I fredags råkade jag få glitter i min sista toppgel på jobbet, så jag är väldigt tacksam över att bara ha tio minuters gångavstånd till butiken som jag köper mina nagelgrejor ifrån. Tro det eller ej, alla är inte lika förtjusta i glitter som jag så om jag inte fått det löst nu hade jag fått lite problem under veckan.

Förutom min lilla shoppingtur har jag även hunnit med att rita upp veckans uppslag i min bullet journal. Washitejp är min nya favorit och just den här med blommorna kommer ifrån Doodleidos majbox. Den har jag använt en hel del faktiskt. Ett enkelt sätt att få in lite färg och färg är kul!

Den här veckan kommer att bli intensiv, men med väldigt mycket roligt att se fram emot.

Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb och en extra mysig lunch då vi ska tacka av min kollegas praktikant som har varit hos henne från och till de senaste två läsåren. Kvällen spenderar jag och Fia i Malmö då det är dags för vårens sista hemmamatch innan det är ungefär en månads uppehåll i Allsvenskan.
Onsdag: Jobb på salongen. Förutom mina stamkundsbehandlingar ska jag även göra en provsminkning inför ett bröllop om två veckor.
Torsdag: Mina kollegor ska få följa med mig till min familjs sommarstuga för en liten konferens. Det ska bli riktigt mysigt att få andas lite skogsluft och få chansen att få lite gjort när vi kan sitta ner i lugn och ro utan störningsmoment runtomkring.
Fredag: Vi övernattar i stugan och jag åker direkt därifrån till jobbet efter lunch.
Lördag: Jobb under förmiddagen. När jag är klar med mina behandlingar kommer Alex och Tess, som jag gick nagelutbildningen med, ner till mig för att pyssla och utbyta tankar och idéer.
Söndag: Första derbyt sedan Helsingborg tog sig upp till Allsvenskan. Bortamatch för Malmös del och den absolut sista innan uppehållet.

Har ni några roliga planer i veckan?


#bujo #bulletjournal #lifestyle

Anna

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Duktig du är att planera veckan, de skulle jag med behöva göra. Men jag vet själv att jag bara kommer göra sådär någon gång sen kommer jag skita i det för jag inte orkar 🙈
nouw.com/juliaelisabeth
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, jag är helt beroende av att planera eftersom jag har ett så oregelbundet jobb. Det blir ingen ordning och reda på mig annars 😉
nouw.com/annaskarblom
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Duktig du är att planera veckan, de skulle jag med behöva göra. Men jag vet själv att jag bara kommer göra sådär någon gång sen kommer jag skita i det för jag inte orkar 🙈
nouw.com/juliaelisabeth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229