Ny vecka - Jobb, modevisning och födelsedagskalas

Hej på er!

Den nya veckan började för min del med en oplanerad, men ganska uppskattad, sovmorgon. Uppskattad på så sätt att jag nog behövde sova lite och att jag har ett litet projekt som jag skulle ha gjort i helgen men glömde bort. Annars är det förstås aldrig kul med sena avbokningar, men det är tyvärr sådant som händer.

Ny plan för dagen blir att fixa inbjudningar till glöggminglet som vi ska ha på salongen om ett par veckor, innan det är dags att åka ut och jobba under eftermiddagen och kvällen.

Nu när jag får en liten stund extra passar det ju alldeles utmärkt att dra veckans planer. Känns väldigt märkligt att det inte står någon fotboll på to do-listan denna veckan.

Måndag: Jag skulle ha jobbat 11-20:30, men efter en avbokning på nagelmodell blir det 16-20:30 istället. Lite nervös inför dagens sena nagelmodell. Dels är hon utbildad själv och dels är jag rädd att jag inte satt av tillräckligt mycket tid. Oftast arbetar jag dock bäst under press, så förhoppningsvis flyter det på bra.

Tisdag: Min syster kommer till salongen för att bli ompysslad. Hon ska få naglar, fransar och bryn fixade. Vi ska ha Nappe med för att miljöträna honom lite och öva på att han inte har Max sidan om sig hela tiden. Fia har fått i uppdrag att fixa lunch. (Spana in Fiafixar på Instagram så förstår ni att det är någonting att se fram emot)

Onsdag: Ännu ett pass med nagelmodell på salongen. Det är inte många veckor kvar till slutprovet nu och innan dess ska jag helst ha hunnit öva på minst 20 modeller, så det gäller att ligga i nu.

Torsdag: För någon vecka sedan blev jag kontaktad av en tjej som går frisörprogrammet på Polhem i Lund. Hon och hennes klasskamrater ska ha en hårshow och behöver hjälp med makeup. Tilde har gett mig sina modeller och gett mig order om mycket färg och glitter. Det ska bli sjukt roligt!

Fredag: Ledig från salongen. Planen är att jag ska hålla det så och ta en tur till stan för att fixa en födelsedagspresent till Fia. Förhoppningsvis har jag även fått hem grejor som jag beställt till ett par små projekt så att jag kan börja förbereda dem.

Lördag: Jobb på salongen

Söndag: Födelsedagsfirande för Fia som fyller år nästa vecka.

Har ni några roliga planer i veckan?


Anna

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Har rätt lugn vecka framför mig, jobbar torsdag bara som det ser ut nu sen städa och bara ta det lugnt 😊
nouw.com/misslindhe
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så härligt med en lung vecka. Det behöver man också ibland 😊
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en jättefin vecka Anna 😊 Kram till dig!
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det tycker jag också 😊 Mycket kul som händer! Kram <3
nouw.com/annaskarblom
Bylisa.se,
Låter som en kul vecka! Rikigt skoj att du ska göra hårshowsminkning! 😊 Sen är jag som du, jobbar bäst under press, men för mig är starten på denna vecka långsam.. förkylning delux. Lycka till ikväll!
bylisa.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det ska bli riktigt kul! Spännande med lite annorlunda sminkningar än det jag gör till vardags 😉 Krya på dig från förkylningen!
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Låter som en helt underbar vecka! Och så mysigt att umgås med din syster en heldag på salongen☺️
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det ska verkligen blir så himla roligt 😊
nouw.com/annaskarblom
evelinarou
evelinarou,
Men vad vacker du är Anna! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men åh, tusen tack fina du <3
nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Du är så fin! Vad roligt att det blir lite födelsedagsfirande på söndag! Jag har inga som helst planer för denna vecka 😊
nouw.com/sofialissmyr
Trisiaa
Trisiaa,
men så kul ju 😃
nouw.com/trisiaa
Madelena
Madelena,
Mycket jobb ser jag, men kul. Resten av veckan består av jobb här också...
nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
En intressant vecka du har framför dig. Hade jag bott närmre hade jag gärna kommit till salongen så du hade fått öva på mig.. hehehe =)
nouw.com/frökenrödlök
Låter onekligen som att din vecka har ett ganska fullspäckat schema, spännande och roligt på samma gång 😊.
www.saramadeleine.se