Ny vecka - Majas cottage, mys och ännu mera fotboll

Godmorgon!

Igår kväll tog jag och min syster ett litet spontant beslut och gick till Ica och köpte glass. Den promenaden har vi tagit några gånger under vår uppväxt. Vi gick och drömde om London och pratade om vad man kan göra under sommaren. En plan är att jag skriver en lista och drar med henne på saker. Hon är bättre på att vara spontan och jag är bättre på att planera, så det kanske kan vara en idé. En annan fundering var att skriva ner massa saker på lappar och dra lott om vad vi ska göra, men vi konstaterade att vi nog inte skulle vara så bra på det, utan snarare dra nya lappar hela tiden. Vi får väl se hur det blir i slutändan.

Nu är det dags att kicka igång en ny vecka och jag har faktiskt fattat ett beslut som jag ska försöka hålla ett par veckor framåt. En dag i veckan ska jag hålla helt utan planer. Senaste tiden har det varit så himla mycket på alla möjliga olika håll, så jag känner att jag behöver få tid att göra ingenting alls eller göra någonting spontant, beroende på dagsform, utan en massa tider att passa. Tror att det kan bli bra. Har dock inte kollat upp hur jag har bokat in jobb längre fram än denna veckan, så vi får se hur länge det håller. Veckans schema ser ut som följer.

Måndag: Jobb på salongen hela dagen.
Tisdag: Jobb på kundservice 8-13. Eftermiddagen får jag sätta av till jobb hemifrån med bokföring och sådant som jag behöver komma ikapp med.
Onsdag: Jobb på kundservice 8-13. Efter jobbet är planen att jag ska följa med min kompis Mikaela och hennes mamma till Majas Cottage. Har aldrig varit där, så det ska bli spännande. Kvällen spenderas med fotboll på tv, Hammarby-MFF. Lite ångest inför den då Hammarby ångar på och Malmö inte gör det alls. En nära vän uppe i Stockholm hejar dessutom på Hammarby, så Snapchat lär gå varmt om det inte går min väg.
Torsdag: Preliminärbokad på kundservice (jag ska alltså sitta i beredskap och vara beredd på att åka in om jag behövs). Jobb på salongen under kvällen.
Fredag: Fredag blir min lediga, oplanerade dag den här veckan.
Lördag: Mys med en kompis. Beroende på väder och vind blir det nog middag på någon mysig uteservering eller så kör vi filmkväll hemma.
Söndag: Fotboll igen. Malmö FF-Häcken den här gången.

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
härlig vecka du har framför dig’😌🌸
nouw.com/clarabergertorres
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Verkligen 😊
nouw.com/annaskarblom
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Så gott med glass 😊
evahle.se
IP: 82.99.3.229