Ny vecka - SEMESTER

Hej mina vänner!

Måndag och ny vecka firar jag med ännu en sovmorgon! Så välbehövligt på många sätt. Förutom att få sova ut och vakna i lugn och ro ska jag även utnyttja tiden till att boka hotell, tvätta och packa. Två dagars jobb återstår innan jag (sinnessjukt) tidigt på onsdag morgon åker iväg på semester och stannar borta resten av veckan. På torsdag är det Europa League-möte mellan Besiktas och Malmö så jag och en kompis till mig passar på att ta en långhelg/mini-vecka i Istanbul. Vi har tänkt att vi ska boka ett spa-hotell, se matchen och bara allmänt ha det mysigt. Det är kanske inte optimal timing att vara borta helgen innan jul, sett till att det är högsäsong på salongen och jag precis lanserar nya behandlingar, men den här semestern är verkligen välbehövlig. Den här hösten har varit extremt intensiv och jag hade bara en veckas semester i somras, så jag ser verkligen fram emot miljöombyte och avkoppling.

Det börjar nog bli dags att strukturera upp lite listor (packlista, to do-lista...) så att jag kommer på banan inför resan. Just nu känns det verkligen som att jag har noll koll, men det löser sig alltid.

Har ni varit i Istanbul någon gång? I så fall får ni mer än gärna dela med er om ni har några bra tips på vad vi inte ska missa.

Eftersom jag fortfarande inte kommit till skott att ta några nya bilder att publicera bjuder jag på en gammal random bild på min Rubriks kub. Varför inte liksom?

Anna

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Jag behöver också nya fräscha bilder, har typ inga ordentliga bilder att bjuda på längre! 😟

Hoppas ni får det super mysigt i Istanbul!
nouw.com/misslindhe