Ny vecka - Semester och stora projekt

Godmorgon mina vänner!

Denna veckan kan vara den bästa veckan på hela året. Om bara en liten stund tar jag min syster i handen och beger mig till Kastrup. Äntligen dags för oss att få göra ett besök i favoritstaden, London igen. Tänk att det har gått nästan två år sedan vi var där senast. Det är inte ofta det hinner gå så långt mellan gångerna, men nu är det dags igen. Jag har bokat hotell i ett område en liten bit från där vi brukar bo annars, så det ska bli väldigt spännande att utforska lite nya marker.

Vi kommer att vara i London måndag till torsdag den här veckan och jag har mycket att se fram emot redan när vi kommer hem. På fredag är det nämligen dags att slå spiken i kistan för att på allvar kunna dra igång ett väldigt stort och spännande projekt. Jag har lämnat lite cliffhangers kring andra grejer förr, men det här är den absolut största hittills, så stay tuned!

I helgen blir det mest jobb för att ta igen veckans ledighet, men jag kommer ändå att hinna med att avluta veckan med ett rivalmöte i fotboll när IFK Göteborg kommer ner för att möta Malmö på söndag.

Tyvärr missar jag Europa League mötet mellan FC Köpenhamn och MFF efter en miss i planeringen från min sida. Vi kommer hem så pass sent från London att jag inte hinner från flygplatsen till Malmö innan matchen börjar. Lite surt, men med allting som ändå händer den här veckan så är det värt det.

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

Mamma Skärblom
,
Bästa systrar på nya äventyr! Kom nu ihåg alla förmaningar ni fick!! Håll ihop, bråka inte, lös problemen! Fia håll kvar Annas hand!! Flåt för att du ärvde min brist på lokalsinne 🙏.....Och gör nu inte allt som jag skulle ha gjort 🤣😉❤️❤️ Och tar pengarna slut, så är dom slut!! 🤣😉🤣❤️
Popprinsessan,
Älskar Mamma Skärholms kommentar 😊
Och ser fram emot att läsa om ditt nya projekt, eller vad det är din cliffhanger syftar på! Spännande!
www.popprinsessan.se