Ny vecka

Hej på er!

Måndag igen och idag har det varit fullt ös. Dagen började med ett besök i Lund för provsminkning inför ett bröllop i september. I år har jag verkligen haft tur med brudar som är väldigt lätta att jobba med. Den här gången var det en tjej som inte sminkar sig så mycket i vanliga fall och inte hade någon aning alls om vad hon ville ha, så vi tog tillfället i akt att prova oss fram. Jag gillar verkligen att prova lite olika när det är av nyfikenhet och inte för att de velar för mycket eller det inte riktigt blir som de vill. Ibland funkar kommunikationen direkt och man förstår varandra, medan andra gånger blir man inte klok alls på vad de egentligen är ute efter. (Som den där gången då jag nästintill fick argumentera för att ens få lov att prova liiite brun kajal, för att visa hur det skulle framhäva ögonen och att det inte alls skulle innebära att det blir för mycket och översminkat, och bruden när hon kom hem skickade en bild på Kim Kardashian och tyckte Lite mer åt det här hållet skulle jag vilja ha.)

Hur som helst, en ny vecka är igång och vi kör en liten överblick över veckan som kommer.

Måndag: Utöver provsminkningen har jag även hunnit med en del jobb på salongen. Fick bland annat bygga ett nytt sett fransar med mix av singel och volym på min kollegas dotter. Det grämer mig att jag inte tog några före- och efterbilder på det för det blev verkligen så fint!
Tisdag: Imorgon blir det heldag på salongen. Har en lucka mitt på dagen där också, så då tänkte jag passa på att hämta lite goda sallader på Grönt & Gott till lunch. Kvällen avslutas med Drita-MFF från TV-soffan.
Onsdag: Endast en kund på salongen under senare eftermiddagen, så som allt går som planerat har jag i alla fall halva dagen på mig att jobba med lite skrivbordsarbete. Bokföring, momsrapport och lite annat sådant spännande står på agendan.
Torsdag: LEDIG! Ska försöka att hålla dagen oplanerad för att kunna ta tag i lite "när andan faller på"-projekt.
Fredag: Heldag på salongen
Lördag: Brudsminkning på förmiddagen. Kvällen bjuder på den första hemmamatchen efter VM-uppehållet för MFFs del.
Söndag: LEDIG!

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Låter som en bra vecka 😊 Det enda jag ser fram emot denna veckan är att vi åker till Spanien på söndag 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Nilla34
Nilla34,
Låter som en planerad vecka.. Jag ska bara ta de lugnt för min inflammation i ryggen har kommit tbx igen.. Håller du bara på me sminkning?? Kram
nouw.com/nilla34
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Låter som en fin vecka 😊
nouw.com/sofialissmyr
Åh full fart på din vecka 😊. Men är ganska lugn, det enda planerade är fredagen när vi ska på grillbuffe på ett pensionat som finns här i stan 😃
www.saramadeleine