Ny vecka

Hej på er!

Vilken dag det har varit. Jag började på kundservice 8-13 för att sedan åka direkt till salongen och äta lunch innan jag hade kunder fram till kl 20 ungefär. Sådär lagom pigg när jag kom hem. Det blev inte mycket mer gjort än att äta middag och se nya Beck. Kan tyvärr inte påstå att jag blev jätteimponerad.

Veckans längsta dag är avklarad. Imorgon trappar jag ner lite och har bara en (kanske två) kunder på salongen efter kundservice. Onsdag kör jag bara kundservice och sedan är jag fri resten av veckan. Eller, fri och fri, det är en hel del inplanerat ändå och jag har jobb som måste göras hemifrån men jag har i alla fall ingen arbetsplats som jag måste vara på då.

Passade på att prova nya Nocco för att få lite extra energi. Jag var beredd på att bli besviken då jag hört att många inte gillar den, men jag tyckte faktiskt att den var riktigt god. Har ni provat? Vad tyckte ni?

Anna

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
Jag har knappt smakat några noccos över huvudtaget haha 😂
nouw.com/clarabergertorres
Zahraajami
Zahraajami,
Jag har testat den en gång, första och andra klunken tyckte ja den smaka bra men sen blev den äcklig o en äcklig eftersmak haha
nouw.com/zahraajami
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229