Ny vecka

Godmorgon!

Tidig morgon idag med jobb på kundservice från kl 8. Dags att komma in i morgonrutinerna igen efter helgen. Det här med att gå upp tidigt är fortfarande inte min grej, men jag jobbar på det. Idag var det inte långt ifrån att jag försov mig. Råkade titta på klockan när jag skulle snooza och upptäckte att jag redan gjort det. Inte bara en gång, utan i nästan en timme. Har inget minne av det överhuvudtaget. Får hoppas att det blir lite lättare resten av veckan nu när första morgonen är avklarad. Veckans planer ser ut enligt följande:

Måndag - Jobb på kundservice 8-16:30. Därefter ska jag följa med min kompis och titta på hennes nya lägenhet som hon får nycklarna till medan jag är på jobbet.
Tisdag - Jobb på kundservice 8-16:30
Onsdag - Jobb på kundservice 8-15
Torsdag - Jobb på salongen under förmiddagen, därefter direkt till kundservice och jobb till 20:15
Fredag - Kundservice 8-14
Lördag - Ledig
Söndag - Jobb på salongen under förmiddagen

Som ni ser blir det en del jobb. Det känns som en lång vecka, trots att jag slutar tidigt ett par dagar. Än så länge har jag inte så mycket mer än jobb planerat, men där är lite eftermiddagar och så att utnyttja till att kanske träffa upp en kompis eller någonting annat kul. Känner att det får bli lite efter dagsform och ork. Just nu är det mycket på gång och då föredrar jag att inte ha hela dagarna uppbokade utan kunna ta det lite efter hand.

Har ni mycket planer för veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,

jag har också svårt att gå upp så tidigt 😧

nouw.com/cosmopolitanstories
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
haha, ja det är hopplöst!
nouw.com/annaskarblom
evelinarou
evelinarou,

Låter som en härlig vecka 😊

nouw.com/evelinarou
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det blir det absolut 😊
nouw.com/annaskarblom