Ny vecka

Hej på er!

Måndag igen. En lång sådan. Kan tala om att jag är helt slut nu efter att ha jobbat både på kundservice och på salongen. Med 12 timmars arbete i ryggen kommer jag att sova riktigt gott inatt känner jag. En stunds nedvarvning med en kopp te nu och tidig sänggång känns som världens bästa idé. Veckan som vi nyss inlett har jag faktiskt en del att se fram emot. Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Jobb och jobb. Inte mycket utrymme för annat idag.
Tisdag: Jobb på kundservice till 14, därefter en längre lucka innan jobb på salongen. Tänkte ta en stund och fixa till mina naglar där.
Onsdag: Dubbelt jobb med både kundservice och salongen.
Torsdag: Dags att träffa årets första brud för konsultation inför hennes bröllopssminkning. Även en stund på salongen under eftermiddagen.
Fredag: En av mina härliga vänner kommer på besök på salongen för att fixas till. Har vigt hela förmiddagen åt henne för att kunna pyssla om henne i lugn och ro. När det är klart ska jag själv ta ett besök hos min kollega för att klippa av mina risiga hårtoppar.
Lördag: Ledig och ingenting planerat. Ambitionen är att hålla det så för att ha en fri dag i veckan i alla fall.
Söndag: Ett litet pass på salongen. Avgörande gruppspelsmatch mellan MFF och Brommapojkarna i Svenska Cupen.

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

Jennie
Jennie,

Härligt! Din jacka/tröja ser såå mysig ut 😍

beautyela.se
AyumuSWE
AyumuSWE,

Jag skulle ha haft möte i måndags men hela veckan har varit så kallt ute så man knappt kan köra då vi inte har en bil som man kan lita på till 100%. Hoppas jag kan ha möte imorgon istället. 😊

ayumuswe.com
IP: 82.99.3.229