Nya tag

Hej på er!

I tisdags skrev jag ett inlägg om hur jag verkligen var peppad och ville ta tillvara på den positiva energin som jag hade fått under dagen. Det följdes upp av att min konsultchef kom på besök på jobbet under onsdagen, hade möte med min uppdragsgivare och sökte upp mig efteråt för att tala om hur mycket beröm jag hade fått för jobbet jag gör, så den där boosten bara byggdes på under dagen. Tills dess att jag kom hem. När jag väl landade hemma plockade jag fram datorn för att beta av min bokföring, ringa några samtal och förbereda inlägg till bloggen. Då var all energi om bortblåst. Jag kunde inte tänka överhuvudtaget utan bara satt och stirrade på skärmen. Till slut gav jag upp och tänkte att det helt enkelt fick bli en eftermiddag ledigt.

Igår fortsatte det i samma takt. Jag satt på telefonen på jobbet, något jag inte gjort på hela veckan. Under själva samtalen gick det bra, men när jag satte mig på extra tid för att avsluta vissa ärenden tappade jag all fokus igen. Glömde vad jag hade pratat med kunden om och fick sitta och fundera även över de mest enkla uppgifter. Ingen autopilot igår alltså. Efter jobbet somnade jag och sov i två timmar. Det enda jag orkade med igår kväll var att se Malmö-Frölunda på tv och jubla med pappa när Malmö tog sig vidare till semifinal.

Nappe väckte mig tidigt i morse, men gick med på att mysa någon timme till innan han började markera att han behövde gå ut. Kokade kaffe och åt lite frukost medan han var ute i trädgården och skulle bara lägga mig ner ett par minuter till och kolla lite Youtube innan jag startade igång dagen. Det slutade med att jag sov två timmar till. Nu känner jag mig äntligen utvilad igen. Tror att det var lite minus på sovkontot som gjorde att jag inte alls orkat med någonting i dagarna. Nu blir det nya tag. Dags att strukturera upp mig lite och skriva en to do-lista så är jag nog på banan igen om ett par timmar.

Vad ska ni göra idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Måste bara säga vilken söt hund 😍
nouw.com/johannna
clarabergertorres
clarabergertorres,
så härligt att du fick sån berömm!😌😍
nouw.com/clarabergertorres
KellyEricsson
KellyEricsson,
Låter som du haft fullt upp :0
www.saramadeleine
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
glad påsk! 🐣
nouw.com/livetsomemelie
Idasvardag
Idasvardag,
Glad påsk och vilken otroligt söt hund! <3
nouw.com/idasvardag
Jagochminahjärtan
bolmgren
bolmgren,
vilken söt liten hund 😍
nouw.com/bolmgren
evelinarou
evelinarou,
Glad påsk! 😊
nouw.com/evelinarou
Åh vilken sötnos 😊
evahle.se