Nyår 2019-2020

Hej vänner och gott nytt år!


En intensiv decembermånad är avslutad och ett år med mycket blandade känslor lika så. Oavsett så avslutades året på bästa tänkbara vis.

Igår förmiddag blev jag hämtad av min barndomsvän, Malin. Vi åkte till salongen för att fixa lite naglar och lyssnade på Mix Megapols Topp 100 under 2000-talet. Chocken var total när Bon Jovis It's my life, spelades. HUR är det möjligt att den låten varit ny under min livstid? Jag var helt säker på att det var en 80-talslåt. Att Ingen vill veta var du köpt din tröja fick en högre placering än It takes a fool to remain sane är också, för mig, helt obegripligt.

När naglarna var klara blev det ett litet besök hos Malins farmor och farfar, som bjöd på fika, innan bilen rullade ner till Österlen där Malins man, Fredrik och hunden Pella väntade för årets nyårsmiddag. Och inte vilken nyårsmiddag som helst, utan Fredrik slog på stort med hela 10 rätter. Det var allt från stuvad spetskål med råstekt potatis och lufttorkad skinka och räkcockail till ostbricka och varm choklad med Baily's. Inte helt otippat att vi aldrig orkade äta cheesecaken som jag och Malin hade förberett. Mellan rätterna spelade vi Vem vet mest? och jag lyckades kamma hem två av två segrar. (Lite måste man ju få skryta, liksom)

En nyår helt i min smak. I lugn och ro, med god mat, fina vänner och samtal långt in på natten.

Dagen idag har jag faktiskt mest spenderat åt att sova. En liten tupplur i sängen och en annan på soffan. Jag är rätt nöjd med att jag lyckats komma ner i varv ordentligt idag innan det är dags att kicka igång jobbåret 2020 imorgon.

Hur var er nyår?
Anna

Gillar

Kommentarer

Wow, 10 rätter. Kan tro du fortfarande är mätt!! Igår körde vi 3 rätter plus ostbrcka på natten. Väldigt lagom. Idag är det vila som gäller.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Fnulan,
Åh herregud vad mycket gott. Ni kunde väl stannat till på vägen och dragit med er mig? Klart du ska skryta!! Hoppas att vi ses snart. KRAM
www.fnulan.se
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Men guud va mycket gott 😊 hoppas de smakade lika gott Som de ser ut. Här blev de bara 2 rätters under nyår för oss iallafall
nouw.com/jagochminahjärtan
Jessiekaos
Jessiekaos,
men jösses så mycket gott, åh vilken fin nyår du fick, håller med dig ibland vill man verkligen bara ha en lugn och mysig start in på det nya året ❤
nouw.com/jessiekaos