Nyförälskelse och lite därtill

Detta inlägg innehåller material som kan ses som reklam för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Jag trodde nästan att jag var inne i en bra rytm igen, men helt plötsligt har ännu en hel vecka gått sedan jag satte mig här senast. Någon brist på energi eller inspiration har det knappast berott på, snarare tvärtom faktiskt.

Jag vaknar på morgnarna och känner mig utvilad och taggad inför en ny dag. Jag kokar en kopp te och tar plats vid mitt sminkbord. Den senaste veckan har jag nog testat fler nya sminkningar än jag gjorde på hela sommaren. (Fortsätter det så här så ska det bara till att tas lite bilder för att få upp dem här också.) Jag åker ut till salongen lite tidigare än jag egentligen behöver, nästan varje dag. Bara för att jag längtar dit! Jag välkomnas med Min älskling, du är som en ros av min skönsjungande kollega och vi kalasar på julmust och clementiner. Kvällarna spenderar jag med att redigera bilder till kommande marknadsföring, uppdaterar pärmen med säkerhetsdatablad och skriver ihop städrutiner. Jag känner mig nästan lite nyförälskad i mitt lilla företag och tar varenda chans jag får att pyssla om det.

Så förutom salongen då? Tja, jag har hunnit med en väldigt rolig fest. Det känns som att det var längesedan jag klädde upp mig och åkte iväg. Det var riktigt härligt att få dra på jumpsuiten från Monki, som hängt i garderoben och väntat på ett bra tillfälle, ett par snygga örhängen samt favoritglittret från Inglot och umgås med härliga människor en hel kväll.

Fotboll har det också blivit, både från tv-soffan och från min egen stol på Stadion i Malmö. Imorgon är det dags igen när Malmö spelar ytterligare en match i Europa League. Skönt att säsongen är lång för vår del, för annars hade abstinensen börjat sätta in redan på måndag efter att Allsvenskan avslutats för i år.

Gårdagen bjöd på gåshud när jag tog en sväng förbi skolan för att hämta hem REQs vinterkollektion av LackGel som släpptes i måndags. Helt ljuvliga färger och mängder med glitter. Precis som jag vill ha det! Förhoppningsvis hinner jag få till ett färgbyte på mina egna naglar på fredag. Från och med denna veckan har jag även börjat ta emot kunder för elevbehandlingar på nagelförlängningar inför mitt slutprov, så om ni håller till nere i Skåne och vill ha naglarna fixade är det bara att hojta till för mer info.

Resten av veckan ser i stort sett ut som den har gjort hittills, jobb och fotboll. Story of my life, liksom.

Passar på att ge er en liten preview på de nya färgerna jag hämtat ut. Kan lova att glittret är magiskt live!

Anna

Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Så fina färger och vilken härlig känsla att du känner en så stor glädje i ditt företag igen☺️
nouw.com/sofialjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad hälrigt att du har hunnit med en liten fest! Men alltså wow vilka fantastiska färger 😊
nouw.com/sofialissmyr
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Åh så fina färger!! 😊
nouw.com/evelinnkarlsson
Jag fixar ju mina naglar och det är just detta märket som hon som gör mina använder. Tycker också att dessa helt klart är bäst, de sitter utan att försvinna 😃
www.saramadeleine.se
MissJohansson
MissJohansson,
Låter helt fantastiskt! 😍 kan inte säga mer än så! Kram till dig! ❤️
nouw.com/missjohansson
Bylisa.se,
Vilken härlig energi du har (skulle behöva norpa ett uns just den här veckan, haha)! 😊 Så roligt när man får en energikick och känner lusten att ösa på. Nyförälskelse låter härligt! 😊
bylisa.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nina och Andre hade jag velat kombinera inför jul... åh så synd att jag inte bor så nära din salong =)
nouw.com/frökenrödlök