Nytt år - ny utbildning

Hej kompisar!


NU kan jag landa i soffan med en kopp te, titta på JVM i ishockey och konstatera att decemberrushen på jobbet är avslutad på riktigt. Även dagarna nu efter nyår har jag haft ganska mycket att göra eftersom det är många som varit fortsatt lediga och passat på att boka tider innan de själva börjar jobba, men nu håller jag helg och inleder 2020 på allvar på måndag. Måndag är också fullt eftersom det är röd dag, men sen slår januaris lågsäsong in. Januari-februari är alltid de månaderna då jag har som minst att göra och efter allt jobb med renovering, flytt och högsäsong ska det faktiskt bli väldigt skönt att få landa lite.

Sysslolös kommer jag i alla fall inte att gå. I veckan fick jag hem teoretiskt kursmaterial till nästa utbildning. Det tänkte jag bli klar med i helgen så att jag kan köra igång praktiskt så snart som möjligt också. Nu ska jag bli mer komplett som fransstylist och lära mig lash lift också. Det har jag velat göra länge, så nu när jag hittat en bra utbildning som jag kan lägga in under lågsäsongen känns det helt rätt att ta tag i det också. Nytt år, ny arbetsplats och ny utbildning - det går liksom lite hand i hand. Listan över folk som redan nu uttryckt intresse för behandlingen är lång och jag älskar att lära mig nytt så jag är verkligen riktigt taggad på det här.

Överlag är jag riktigt taggad på året som kommer. Det finns mycket planer på agendan som innebär både en utveckling för mitt företag, men också för mig personligen. Jag tror stenhårt på att 2020 kommer att bli grymt!

Vad hittar ni på i helgen?


Anna

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan ,
Så stolt jag blir över dig att du satsar!!! HEJA dig ❤❤❤ tänk vilken nystart du fått! GRATTIS!!!
www.fnulan.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, TACK vännen! Det är helt galet vilken boost det blev helt plötsligt!
nouw.com/annaskarblom
Kamilla
Kamilla,
Smart att gå en utbildning när det är lite lugnare på salongen. Lash lift brukar bli så himla fint
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, jag tänkte att det var en god idé 😊 Från det jag har sett så blir det verkligen fint om man gör det ordentligt. Jag är så taggad på att komma igång.
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229