Nytt BuJo-upplägg

Hej vänner!


Har ni fått en bra start på veckan? Själv har jag betat av ett bra pass på gymmet (jag vet, det låter helgalet när det kommer från mig men det berättar jag mer om i veckan), och sett till att bocka av några punkter på veckans to do-lista.

Denna veckan testar jag ett lite annat koncept i min Bullet Journal, av två anledningar. Den första är att jag har råkat lämna kvar min kalender på jobbet och inte har full koll på hur veckans jobbschema ser ut. Den andra är att även om jag skriver in mina arbetstider så tittar jag ändå inte i BuJo:n eftersom jag har min vanliga kalender.

Denna veckan kör jag istället på en to do-lista där jag delar upp uppgifterna i saker jag måste göra, borde göra och sådant som jag kan göra om jag hinner. Det som står under måste göras är sådant som har en deadline under veckan eller som av någon anledning inte kan vänta. Borde göras är sådant som inte riktigt är akut, jag missar ingen deadline eller står och faller med om det blir gjort just nu, men det är bra om det blir gjort så fort som möjligt. Om jag hinner är sådant som jag kommer på att skulle vara bra att göra om jag skulle få en stund över.

Jag har även lagt in en liten habit tracker så att jag kan följa upp sådant som jag skulle vilja göra upprepade gånger under veckan.

Det här kan nog vara ett vinnande koncept som ett komplement till min vanliga kalender, så det är planen att köra vidare med ett tag framöver. Nästa vecka får jag nog se till att ha lite mer plats till de olika listorna, eller möjligtvis göra texten lite mindre så att jag kan skriva in mer.

Charmen med en BuJo är väl att det blir en och annan felskrivning eller miss med avstånden? Ooops...

Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Precis den typen av listor som passar mig! Älskar att kunna kryssa av och känna mig klar 😊 Gör du dina bujo-upplägg en viss dag i veckan eller kör du på när du har tid och lust? Kram
nouw.com/popprinsessan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, just det där med att få kryssa av punkter är så himla skönt. Jag gör dem oftast på söndagskvällen eller som en start på dagen på måndagen om jag är ledig då. Jag tycker om att lägga upp det för en vecka i taget och ser varje måndag lite som en nystart för nya möjligheter 😊
nouw.com/annaskarblom
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Sådana där inlägg gillar jag att läsa =) kan du inte göra dom oftare ?
nouw.com/2barnsmammaochfru
Det är kul med bujo! Håller på att skapa fn egen kalender och är klar med de tre första månaderna. Nu vilar jag och hämtar inspiration till fler månader
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
tess,
Fan va ja gillar att läsa såna här inlägg 😃 Kramis <3
blondina.nu
MissMadde,
Vad snygg sån bok du har
www.missmadde.se
Marie,
Oh önskar jag hade tid till sådant, för det är så fint, jag klottrar mest, dock hade jag enligt betygsystemet då 4+ i bild, så kan egentligen =D. Snyggt jobbat av dig.
sweetwordsbymirre.com
Amandizan
Amandizan,
Vilket bra koncept du gjorde med dina listor låter mycket bra så du håller reda på vad som är viktigt just nu😊
nouw.com/amandizan
Kamilla,
Ser liote ut som mina listor jag gör i datorn och i mobilen. Måste ha dem för att få ihop mina dagar. Hoppas det blev något spännade med kundens planer
kamillaskamera.com/
Amanda ,
Jag älskar just den här typen av listor där man kan kryssa för när man är klar med någåt😊
amndiz.se
Madde ,
Borde ta efter det lite mer. Är expert på att skjuta upp precis allt.
www.nouw.com/madelena