Nytt BuJo-upplägg

Hej vänner!


Har ni fått en bra start på veckan? Själv har jag betat av ett bra pass på gymmet (jag vet, det låter helgalet när det kommer från mig men det berättar jag mer om i veckan), och sett till att bocka av några punkter på veckans to do-lista.

Denna veckan testar jag ett lite annat koncept i min Bullet Journal, av två anledningar. Den första är att jag har råkat lämna kvar min kalender på jobbet och inte har full koll på hur veckans jobbschema ser ut. Den andra är att även om jag skriver in mina arbetstider så tittar jag ändå inte i BuJo:n eftersom jag har min vanliga kalender.

Denna veckan kör jag istället på en to do-lista där jag delar upp uppgifterna i saker jag måste göra, borde göra och sådant som jag kan göra om jag hinner. Det som står under måste göras är sådant som har en deadline under veckan eller som av någon anledning inte kan vänta. Borde göras är sådant som inte riktigt är akut, jag missar ingen deadline eller står och faller med om det blir gjort just nu, men det är bra om det blir gjort så fort som möjligt. Om jag hinner är sådant som jag kommer på att skulle vara bra att göra om jag skulle få en stund över.

Jag har även lagt in en liten habit tracker så att jag kan följa upp sådant som jag skulle vilja göra upprepade gånger under veckan.

Det här kan nog vara ett vinnande koncept som ett komplement till min vanliga kalender, så det är planen att köra vidare med ett tag framöver. Nästa vecka får jag nog se till att ha lite mer plats till de olika listorna, eller möjligtvis göra texten lite mindre så att jag kan skriva in mer.

Charmen med en BuJo är väl att det blir en och annan felskrivning eller miss med avstånden? Ooops...

Anna

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Jag älskar just den här typen av listor där man kan kryssa för när man är klar med någåt😊
amndiz.se
Madde
Madde ,
Borde ta efter det lite mer. Är expert på att skjuta upp precis allt.
www.nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229