Ögonmask Sukha Yoga

Hej på er!

Herregud, vad tiden springer iväg. Den senaste tiden har varit extremt intensiv med jobb i kundtjänst, jobb på salongen, körlektioner och att överhuvudtaget försöka fungera. Det går framåt tycker jag. Dipparna kommer fortfarande, men inte riktigt lika ofta och det slår inte riktigt lika hårt när det slår till. I alla fall inte under lika långa perioder som tidigare.

I veckan träffade jag min psykolog, som menar att det är dags att skriva ut mig då jag redan följer krishantering "by the book" och det inte finns så mycket hon kan hjälpa mig med. Lite tufft att höra då jag fortfarande inte riktigt känner mig på banan får jag erkänna. Någonstans blev det ändå en väckarklocka och en känsla av att då får jag väl hjälpa mig själv i så fall, så jag började skriva en lista på konkreta saker jag kan göra som får mig att må bättre. Det förändrar kanske inte det stora hela, men ibland kan man behöva påminna sig själv lite om små saker som gör vardagen lite ljusare. Delar av listan tänkte jag att jag ska dela med mig av i helgen så kanske den kan vara till hjälp för någon annan också.

Så till saken som jag egentligen skulle komma till idag... Igår när jag var på salongen kom vår ägare och visade ögonmasker som en bekant till henne syr och säljer tillsammans med instruktioner till en meditationsövning. Med tanke på mina ambitioner att börja lägga lite fokus på att ta hand om mig själv (och för att det helt enkelt stod "Anna" på den första hon plockade fram och visade) tog jag tillfället i akt att köpa hem en själv. Det kommer att krävas mycket träning för min del för att verkligen bara fokusera på andningen och inte låta tankarna sväva iväg, men om (när) jag får det att fungera tror jag att det kan vara riktigt nyttigt. Hur fin är den inte?
Anna

Gillar

Kommentarer