Om att stanna upp och ladda om

Hej på er!

Under de senaste månaderna har jag lite känt hur motivationen dalat. Det gick liksom i lås lite grann. Visst, våren har varit ganska tuff men känslan överlag var att jag hamnade i någon slags bekvämlighetszon som inte var så bekväm. Lite här och lite där, men kanske ingen direkt långsiktig plan och framförallt inte tillräckligt med action för att komma till det som ska vara. Det har mer varit lösningar för stunden som fungerar, men kanske inte är det om kommer att driva mig framåt i längden.

Nu har jag börjat fundera över hur jag faktiskt vill att min vardag ska se ut och börjar få en bild över hur jag faktiskt skulle vilja ha det. Ju mer jag tänker på det blir bilden tydligare och motivationen starkare. Jag börjar förstå att det inte är en omöjlighet att nå dit, men att det kräver någonting annat av mig än det jag ger just nu. Inte nödvändigtvis mer, men någonting annat. Som Einstein sa; Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.

Utbildningen i höst är ett stort steg för att ändra vägen för att få nya resultat. Det ligger även andra trådar ute som vi får se vad det ger. Om inte annat har det här tillfället att stanna upp lite varit en stor ögonöppnare, som tagit ganska mycket kraft. Att se hur pusselbitarna på kartan börjar falla på plats är en stor lättnad och motivationshöjare. Nu ska jag utnyttja de sista dagarna på semestern till att samla energi, invänta lite besked och sedan ladda om för en Anna 2.0, som har en tydligare vision och ett starkare driv. Heja, med en himla massa gurkmeja, som min vän hade uttryckt det.


Anna

Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Så peppande! Hoppas du kan njuta till max av det som är kvar av semestern☺️
nouw.com/sofialjohansson
Zahraajami
Zahraajami,
Vilken bra läsning! Låter som en bra plan till drivkraft 😊
nouw.com/zahraajami
IP: 82.99.3.229