Onsdag

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag idag. Här har det varit fullt ös. Började morgonen på salongen och fyllde på lite fransar. Därefter var det dags att åka in till Malmö för jobb på kundservice. Hade en stund på mig i stan däremellan så jag passade på att gå till Kicks för att köpa julklappen från lillasyster. Tjejen i kassan kände igen mig efter alla turer jag gjorde på Make Up Store när jag jobbade där och skickade med lite fina parfymprover. Hann dessutom med att luncha med en vän från jobbet.

Jobbet gick över förväntan. Var ju lite lätt nervös eftersom jag inte varit där på länge och fick fullkomlig blackout när jag skulle logga in på mailen. Satt och stirrade på skärmen i flera minuter innan jag kunde komma på lösenordet. Därefter flöt det på hyfsat och jag fick avsluta dagen med en kund som blev så nöjd att hon talade om att jag minsann förtjänar en stjärna på himmeln. Tänk att en sådan liten fin kommentar kan väga upp för de som varit negativa (för ärligt talat, vem ringer till kundservice om det inte är någon form av problem?).

Efter jobbet blev det fika med bästa Thea. Så mysigt att få en chans att prata ikapp live och inte bara via messenger och sms. Jag fick verkligen en riktig energiboost av henne idag.

Nu ska jag svara på lite kommentarer här och sen ser jag verkligen fram emot att få krypa ner i sängen.

Morgondagen blir lite lugnare med sovmorgon och endast jobb på kundservice några timmar. Skönt att få komma in i det lite igen och inte bara ha ett pass i veckan eller varannan vecka som det varit ett tag nu.

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Mylittlestories
Mylittlestories,
Låte som en bra dag 😊 jag har med haft en härlig dag med egentid (shoppning och tandläkarbesök) vilket jag inte har allt för ofta pga renovering.
nouw.com/mylittlestories
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så mysigt att få lite egentid. Det brukar ge bra extra energi 😊
nouw.com/annaskarblom