Onsdag

Hej på er!

Idag har varit en lång dag... Uppe med tuppen för att ta bussen vid 07. Tänkte att jag skulle få sova en stund på bussen, men två killar i målbrottet satt bakom mig och hade en vild diskussion om något spel, så jag lyckade s inte riktigt komma till ro. Det blev jobb på kundservice 8-15. Ganska lugn dag då jag fick sitta och jobba med mail nästan hela dagen och inte behövde ta så väldigt mycket samtal.

När jag var klar på kundservice blev det en tur till salongen för att ta en sista minuten-bokning och fixa lite fransar. Det är så skönt när man kombinerar jobben, för salongen blir hobby igen på ett helt annat vis när lite av pressen försvinner med en annan inkomst också. Det är verkligen kontraster när man först sitter och matar undan så många ärenden man kan på så kort tid som möjligt, för att i nästa stund ha en hel timme där man kan fokusera på bara en kund i lugn och ro och prata om annat medan man jobbar.

Efter jobbet blev det chill i soffan framför handbollen och senaste timmen har jag spenderat framför datorn med att läsa ikapp bloggar som jag inte har hunnit med under dagen. Det är så mycket aktivitet nu under #nouw30daychallenge så det är mycket att ta igen. Så himla kul!

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,

Men åh vilken mysig bild😍

nouw.com/johannna
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack 😊
nouw.com/annaskarblom
Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Men vilken liten sötnos 😍

nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla 😊
nouw.com/annaskarblom
IP: 82.99.3.229