Oväntat besök

Hej där!


Om tisdagen och onsdagen har varit produktiva dagar där jag fått mycket gjort så har dagen idag varit raka motsatsen. När jag vaknade i morse kände jag mest att nä, jag vill inte göra någonting alls och låg kvar en stund till i sängen. Inte heller efter frukost och första koppen kaffe kände jag någon större lust till att göra någonting. Jag bänkade mig i soffan för att se en film istället, men kände inte riktigt att jag orkade engagera mig i någonting så det slutade med att jag satte igång Paddington. Lagom lättsmält tänkte jag.

Sen slog rastlösheten på igen och en promenad kändes som en alldeles utmärkt idé, tills jag tittade ut genom fönstret och konstaterade att regnet fullkomligt vräkte ner. Timingen var därför perfekt när min kompis ringde och frågade om hon fick komma förbi och dricka kaffe. Precis lagom med lite sällskap till lunchen och för att bli lite uppiggad.

Imorgon är det dags att börja jobba igen efter mina lediga dagar. Det känns både som att jag varit ledig i en evighet och som att jag var på jobbet igår. Oavsett ser jag fram emot att komma in i lite vardagslunk igen, att få bo in oss ordentligt i den nya lokalen och städa undan alla julgrejor.

Hur har er dag varit?

Bild från Pixabay i brist på egna bilder efter datorbyte.

Anna

Gillar

Kommentarer

Emschen,
Det är såna dagar man behöver ibland helt enkelt. Jag har varit och besiktigat bilen (blankt papper woohoo) och fått gjort naglarna.
Imorgon är min sista semesterdag och på måndag börjar vardagen igen, känner inte alls för det.
emschen.se
Kamilla,
Det lät som en bra dag. Lugn och skön och mysfika med en bra vän. Jag har varit på lunch med maken idag och en lång PW
kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Såna dagar när man bara tar allt i sin takt och tar det lugnt är så skönt. Och jag tror att det också är viktigt med såna stunder där man inte gör så mycket 😊
nouw.com/amandizan
minasvarld
minasvarld,
Lät som en riktigt skön dag och Paddington är ganska gullig och lagom komplicerad att titta på. Mysigt med fika också att maxa dagen med. Sådana dagar behöver man verkligen i bland.
nouw.com/minasvarld
Madde,
Trevligt med oväntat besök. Vädret gör allt så man blir tröttare. Så tråkigt
www.nouw.com/madelena
asemartensson
asemartensson,
Samtidigt som de är skönt så är de tråkigt att vara tillbaka i vardagen igen 😊
nouw.com/asemartensson
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Så roligt att få besök av en vän när man känner att man behöver piggas upp liteb😊❤️
nouw.com/amandamalmflod
sweetwords
sweetwords,
Ja visst är det typiskt då det är sådär att då man är taggad att gå ut så hindrar vädret eller ngt annan. Trevligt att kompisen kom på besök istället då.
nouw.com/sweetwords
Michelle ,
Det är la härligt när det blir så att alla bara kopplar av och sen kommer ut på promenad 💕
michellefrandell.blogg.se
Silverblomma
Silverblomma,
skönt att ta det lugnt ibland även om det var trist att det regnade när det var dags för promenad
nouw.com/silverblomma